Ad Code

Responsive Advertisement

Θες να μάθεις γιατί ο παρανοϊκός θα αρχίσει τις σφαγές;


Η εβραϊκή παράδοση μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για την προέλευση των δεινών του λαού του Ισραήλ μεσα απο τις μαύρες σελίδες της ιστορίας τους. Στην εικόνα βλέπετε την τετράδα των κόκκινων φεγγαριων και ενδιάμεσα τους την έκλειψη ηλίου που είχαμε στις 20 Μαρτίου. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ σπάνιο. Η εβραϊκή παράδοση μας μαθαίνει οτι η παρουσία των ματωμένων φεγγαριων (blood moon) είναι ο οιωνός μεγάλου πολέμου για το Ισραήλ.

Στις 20 Μαρτίου είχαμε την αρχή του Νισαν, δηλαδή την αρχή του μήνα σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο. Όταν το Νισαν τυχαίνει να πέφτει με μια έκλειψη ηλίου όπως συνέβη στις 20 Μαρτίου τότε πρόκειται για ένα μεγάλο σημάδι κρίσεως.

Για παράδειγμα με την έκλειψη του ηλίου το 70 μ.Χ. που έπεσε και το Νισάν, μέσα στην ίδια την χρονιά ο ναός των εβραίων στην Ιερουσαλήμ καταστράφηκε από τους Ρωμαίους.

Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα χειρότερα…το κακό για τους εβραίους φαίνεται να μην τελειώνει εδώ… όλα αυτά τα φαινόμενα τυχαίνουν να πέφτουν στο λεγόμενο Έτος του Σαββάτου, το sabbath year (shmita Hebrew: שמיטה‎, literally "release").

Πρόκειται για ένα εβραϊκό μυστήριο που χρονολογείται από την εποχή του Μωυσή και ονομάζεται shemitah. Στην εβραϊκή γλωσσα σημαίνει, η συντριβή, ή η κατάρρευση. Μάλλον για τον εβραϊκό λαό.

Προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις εβραϊκές παραδόσεις και δυσιδαιμονίες τους, στην προκυμμένη ιστορική περίοδο που βρισκόμαστε λόγω της ιστορίας τους και της πονηρής τους φύσης….η παράδοση τους μας ξεσκεπάζει πάρα πολλά γεγονότα που αυτήν την χρόνια θα εξελιχθούν μπροστά μας…. και μέσα της κρύβονται τα σημάδια που εκδηλώνονται από μόνα τους…

Με την επανεκλογή του παρανοϊκού Νετανιάχου, οι Ισραηλινοί βαδίζουν σίγουρα προς την αρχή της δημιουργίας του μεγαλου Ισραήλ και της περιόδου του μεγαλου Πολέμου. Τα ματωμένα φεγγάρια κρούουν τον κούδουνα της πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου της Σιων με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Η ΙΣΙΣ σφάζει αδιάκοπα για να βγει η προφητεία τους…

Ο λαός του Ισραήλ προγραμματίζεται μέσα από τις παραδόσεις του και προφητείες του για τον μεγάλο πόλεμο και πάει να τον βγάλει αληθινο… ζητάει από τον παρανοϊκό του ηγέτη…περισσότερο πόλεμο χωρίς να καταλαβαίνει γιατί! Ο παρανοϊκός ηγέτης της Καμπάλα για να βγάλει αληθινές τις εβραϊκές παραδόσεις θα ξεκινήσει σύντομα τις μεγάλες σφαγές των αθώων… το αποτέλεσμα θα είναι το χάος… και την Ταξη μέσα από το χάος.

ΚΟΡΑΞ