Ad Code

Responsive Advertisement

Τυχαία η γκαντεμιά των τουρκικών αεροσκαφών; Κάτι μεγάλο τους περιμένει

Εχθες το πρωί το αεροσκάφος της Turkish Airlines αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μετα απο πυρκαγιά στον ενα κινητήρα. Στην εικόνα βλέπετε τις φλόγες να εχουν τυλίξει τον κινητήρα.

Η αιτία που προκάλεσε την ανάφλεξη είναι άγνωστη, λέγεται οτι προκλήθηκε απο έκρηξη στον κινητήρα γιατί το φτερό είναι εν μέρη καταστραμμένο. Δεν ειναι η πρώτη φορα που τα τουρκικά πολιτικά αεροσκάφη βρίσκονται σε μεγάλα προβλήματα. Τα ατυχήματα με τα τουρκικά αεροσκάφη είναι παρα πολλά τα τελευταία χρονια και ίσως το χθεσινό να μην ειναι το τελευταίο...

Ατύχημα με το τουρκικο αεροσκάφος στις 25 Φεβρουαρίου 2009 στην Ολλανδία. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε χωράφι 500 μέτρα πριν τον διάδρομο προσγείωσης. Αποτέλεσμα 9 νεκροί…

Τον νόμο του Μερφι τον γνωρίζουν πολύ καλά στην γείτονα χώρα…. Ο Μερφι ήταν ενας αμερικανός μηχανικός της αεροναυπηγικής και δούλευε πανω στα συστήματά ασφαλείας.. Ο νόμος του αναπτύχθηκε επανω στην αεροναυπηγική και την πολύπλοκη λειτουργία της. Ο νόμος του Μερφι μας μαθαίνει το εξής:

"ότι, οτι ειναι να παει στραβά θα παει στραβά"...

Δείτε τα δυο βίντεο με το αεροσκάφος να φλέγεται

Το αξίωμα του Μέρφι προειδοποιεί ότι με τόσα “ελαφριά” ατυχήματα που έχουν συμβεί οι Μογγόλοι πάνε σύντομα για την μεγάλη απώλεια… ας είναι μια ντουζίνα από τα F16 τους!!!

ΚΟΡΑΞ