Ad Code

Responsive Advertisement

Το παίζεις χαλαρός αλλά...




...στο πρώτο φύσημα του βοριά θα χεσεις μέντες και θα πάρουν και εμενα τα σκάγια που δεν στο παίζω χαλαρός και προσπαθώ να σε ενημερώσω να είσαι έτοιμος και να δεις που και πως σου στερούν την Ελευθερία σου !

Ακούω διαφόρους λεονταρισμούς από πολλούς συνανθρώπους μου , ...το στυλακι του ήρωα στα λόγια που συνήθως όταν έρθει η ώρα ψάχνεις να τους βρεις !

Το δεν γ@μιεται δεν λέω είναι μια έκφραση που υποστηρίζει την χαοτικοτητα του Έλληνα και αυτό μας έχει προφυλάξει από τυχαίους κινδύνους ..όταν όμως ο κίνδυνος είναι οργανωμένος και οι επιθέσεις συνεχόμενες ώστε να βρουν κενό στην χαοτικοτητα σου τότε αναγκαστικά πρέπει και εσύ να περάσεις σε προετοιμασία ...όσο και να σε καταπιέζει αυτό χαοτικέ μου φίλε!

Με απλά λόγια αναρωτησου μερικά πράγματα αυτή την στιγμή για να δεις αν είσαι σε αυτούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν μια ξαφνική επίθεση στο πεδίο της πραγματικότητας σου!

Αν σε πιάνει ταχυκαρδία κάθε φορα που πας σε ένα ατμ να εισπράξεις τον μισθό σου ..τότε δεν ανήκεις και πολύ στους ελεύθερους !

Αν στο σπίτι σου έχεις τρόφιμα-φάρμακα-νερό να την βγάλεις 5 μέρες ...δεν ανήκεις σε αυτούς που θα αντέξουν!

Αν στην εργασία σου είσαι αυτός που εκτελεί εντολές που κανονικά η ψυχή του ποτέ δεν θα επέλεγε να κάνει σαν πράξεις ..δεν είσαι υγιείς ήδη!

Αν δίπλα σου νιώθεις το άδικο ,το ψέμα , το μίσος , την αρνητική ενέργεια αλλά δεν τολμάς η δεν σε παίρνει να μιλήσεις ώστε να το αλλάξεις ..τότε η κυριαρχία του πολιτισμού της χεστρας σε έχει εμποτίσει βαθιά !

Αν οι γύρω σου , οι οικογένεια σου συνεχίζει παρα τα στοιχεία που έχουμε όλοι μας να αμολαει αετό και να συνεχίζει να υποκρίνεται ...ότι τίποτα δεν τρέχει , ότι όλα θα αλλάξουν με τους νέους ηγέτες μας ,ότι περνάμε μια φάση που θα τελειώσει ..τότε βρίσκεσαι μέσα σε να μικρόκοσμο που αδυνατεί να αντιμετωπίσει την καταδίκη του!

Για όσο καιρό δεν επιλέγεις να ακούς μόνο την καρδιά σου ..για τόσο καιρό θα συνεχίσεις να εισαι ασθενης !

Για όσο καιρό επιλέγεις να συμμετέχεις σε ομάδες οι οποίες δεν σε εκφράζουν απόλυτα .. και από ανασφάλεια μην μείνεις μόνος παραμένεις εκεί ...για τόσο καιρό θα στερείς στην ψυχή σου την δυνατότητα να πετάξει!

Δεν είσαι χαλαρός φίλε μου... τουλάχιστον αυτό συζητα το με τον εαυτό σου και πες του να σου δώσει ειλικρινή απάντηση...δεν είσαι ούτε χαλαρός αλλά ούτε και αληθινός !

ΔΕν είναι κακό κάποια στιγμή να τραβήξεις μια γραμμή και να κάνεις την σούμα τις ελευθεριας σου !

Μην σε τρομάζει το 98% της ανθρωπότητας σε αυτό το αποτέλεσμα κάθετε !

Το φαινόμενο μιμητισμού είναι αυτό που μας κάνει να αντέχουμε όλο και με λιγότερα δικαιώματα ... όσο στενεύει το κλουβί της ελευθεριας μας ..κοιτάμε το κλουβί του διπλανού μας ..και έτσι αμέσως συνηθίζουμε ...!

Ξεχνάμε ότι μας ανήκει η γη ..ο ουρανός ..ότι εμείς είμαστε τα πάντα ...γιατί βλέπουμε γύρω μας τους συνανθρώπους μας ..που δεν έκαναν την δική τους σούμα... ένα και ένα κάνει δυο... η σούμα της ελευθερίας μας !

Κανε την να δεις κατά πόσο είσαι ελεγχόμενος από το σύστημα ; Πόσο το έχεις ανάγκη; Πόσο πολύ άγχος έχεις αν και ο επόμενος μήνας θα έχει τις ίδιες νόρμες ; ....Κανε το για να δεις κατά πόσο είσαι έμπρακτος υποστηρικτής του πολιτισμού της χεστρας ... καντο για να δεις ότι εισαι οξύμωρος με τον εαυτό σου ..την ψυχή σου ..τα ιδεώδη σου!

Αν δεν μπορείς να είσαι ο παραγωγός της τροφής σου , αν δεν μπορείς να αυτοχορηγησεις την αλλαγή που αναζητείς τα όπλα και τα εργαλεία για να την δημιουργήσεις ..τότε δεν είσαι χαλαρός φίλε μου..δεν είσαι ελεύθερος .. είσαι ένα πιόνι!

Ένα πιόνι που ακόμα και οι ιδέες του είναι κατευθυνόμενες ... είσαι σε ενα σκαλοπάτι της πυραμίδας ..που για να σου δώσει την επόμενη δόση χρόνου να επιβιώσεις σου περνάει εντολές να εμποδίσεις τους από κάτω να ανέλθουν ..η να αλλάξουν την δομή της πυραμίδας ..που σε ταΐζει!

Υπάλληλοι είμαστε όλοι του εχθρού που θέλουμε να πολεμήσουμε.....

Θα συνεχίσουμε να είμαστε υπάλληλοι του πολιτισμού της χεστρας για πάντα ..εκτός και εάν ...δημιουργήσουμε νέες συμβάσεις αλήθειας και μπορέσουμε μαζί ενωμένοι να αυτοχορηγησουμε στους εαυτούς μας τα χρήσιμα εργαλεία που θα αλλάξουν την ροή τροφοδοσίας στην πυραμίδα ΤΟΥΣ!

Νομίζεις ότι είναι δύσκολο ; Οχι δεν είναι ... και τα εργαλεία είναι εδώ ...και η μαγιά των ανθρώπων είναι εδώ....ένα πράγμα λείπει ...από το τίναγμα στην Ελευθερία !

Η ειλικρίνεια σου και η Νίκη του εχθρού που έχουν φυτέψει μέσα σου ...

Κανε την σουμα σου με ειλικρίνεια...πόσο ελεύθερος είσαι ; Πόσο ανάγκη έχεις το σύστημα τους ώστε να μπορείς να υπάρχεις και αύριο;

Όταν το αποτέλεσμα θα είναι ειλικρινές με τον εαυτό σου...ρώτα μια τελευταία ερώτηση...Θέλω να είμαι σε αυτή την κατάσταση; ...Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ ....

Τότε άκουσε με σε όλα όσα σου έχω πει και σου έχω χαρίσει ... !!

Μπορείς αν θες πραγματικά να γίνεις εσύ η φωνή και η παντιέρα , να είσαι εσύ ο ηγέτης ...από την αρχή σε ψάχνω!Αν και στην πραγματικοτητα μια σωστη δομη αντιστασης δεν χρειαζεται κανενα ηγετη...

Αλλά ελα να κάνουμε μια αρχή μαζί, μια συμφωνία μαζί , να δημιουργήσουμε την ουσιαστική αλήθεια μας που κανέναν σύστημα δεν θα μπορεί να την αλλοιώσει ..!

Δεν χρειάζεται να έχουμε δομή ..χρειάζεται μόνο ο λόγος μας ..η ανάγκη μας για αλλαγή...η αγαπη μας για Ελευθερία και δικαιοσύνη !

ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ...ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ...Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.....Η ΣΟΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ...!

Σε ένα σύστημα φυλακή που χρειάστηκε να δημιουργηθούν νόμοι και κανόνες για να σε ελέγχουν ενώ εσύ πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος κανένα σύστημα υπαρκτό και δομημένο μέσα στο σύστημα φυλακή δεν θα είναι ικανό να προσφέρει ουσιαστική λύση!

Η λύση θα έρθει μόνο από αυτόν η αυτούς που μέσα τους δημιούργησαν της δομές και την συνείδηση μια ουσιαστικής αλλαγής του ίδιου τους του εαυτού έτσι ώστε να ενθυμίζουν αξιες και ιδανικά , που θα μπορούν οι πράξεις τους χωρίς σειρά να γίνονται μίμηση , που χωρίς ηγέτη ,χωρίς αρχή και τέλος θα γίνουν η νέα παγκόσμια σύμβαση αλήθειας για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην απελευθέρωση της !

Stranger...