Ad Code

Responsive Advertisement

Ο εκατομμυριούχος Μουφτής στον Έβρο – Φάτε Σαρία να χορτάσετε…

Τη στιγμή που το διεθνές πολιτικό έγκλημα επιτίθεται για να διαλύσει οικονομικά, κοινωνικά και πνευματικά την Ελλάδα, με την ορθόδοξη Εκκλησία να αποτελεί πρωταρχικό στόχο συκοφαντίας,

μία καταγγελία στο ΣΔΟΕ Αλεξανδρουπόλεως στις 4 Μαΐου 2015 θα μπορούσε να αλλάξει ένα πολυετές στυγνό καθεστώς εκμετάλλευσης των μουσουλμάνων Ελλήνων από τους θρησκευτικούς «άρχοντές» τους, αλλά και να αποκαλύψει πιθανόν και εκτεταμένο παράνομο πλουτισμό και απίστευτη φοροδιαφυγή.

Η καταγγελία έγινε από γνωστό πρόσωπο για τις «καταδρομικές» επιχειρήσεις του να αναρτήσει την ελληνική σημαία σε βραχονησίδα-κλειδί κοντά στη Σαμοθράκη, αλλά σε αυτή τη φάση της έρευνας από το ΣΔΟΕ (διότι ελπίζουμε ότι το ΣΔΟΕ ερευνά την καταγγελία) δεν θα αναφέρουμε ονόματα. Είναι μία απόδειξη ότι η Σαρία όπου εφαρμόζεται εκτός από τον θάνατο φέρνει και μαύρο χρήμα με πολλούς φραγκάτους μουφτήδες, ιμάμηδες κλπ. Θα επανέλθουμε όμως συντομότατα διότι υπάρχει ζουμί σε πολλούς άλλους τομείς.

Η καταγγελία αφορά Μουφτή ότι δεν δηλώνει τεράστια ποσά από πράξεις θρησκευτικού περιεχομένου, για τον οποίο αναφέρεται «… ο οποίος είναι και ο επίσημος διαχειριστής των οικονομικών της μουφτείας. Παρακαλώ όπως ελέγξετε τα έσοδα από τους γάμους, κηδείες, διαζύγια των μουσουλμάνων του Έβρου. Ενδεικτικές τιμές για το νομό Έβρου είναι Γάμος 500 ευρώ, Κηδεία 400 ευρώ, Διαζύγιο 1000 ευρώ (δίχως επιμέλεια τέκνου), διαζύγιο (με επιμέλεια ενός τέκνου 1300 ευρώ) ΧΩΡΙΣ να εκδίδει νόμιμα φορολογικά παραστατικά εδώ και τριάντα χρόνια».

Στην καταγγελία υπολογίζεται ότι τα έσοδα του μουφτή ετησίως είναι 260.000 ευρώ !!! (Ουάααου πέρα από τον Βαρουφάκη). Στην καταγγελία ζητείται να γίνει έλεγχος στις ατομικές φορολογικές δηλώσεις του και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του για να προσδιοριστεί επακριβώς ο παράνομος πλουτισμός.

Πέρα από αυτά, αφού ο Νομός Έβρου είναι πέρασμα για τα δουλεμπορικά δίκτυα να μεταφέρουν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, όσοι από αυτούς πεθαίνουν (είτε συλληφθούν είτε όχι) στην Θράκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ποιος δίνει «το παραδοσιακό ποσό» (400 ευρώ για το Νομό Έβρου») στον Μουφτή; Κάποιος τους θάβει και δεν μπορεί να είναι οποιοσδήποτε κληρικός των μουσουλμάνων. Το ελληνικό κράτος δεν ξέρει τίποτα για αυτά και δεν πληρώνει κανέναν (έτσι τουλάχιστον νομίζουμε), άρα η Άγκυρα ή οι δουλέμποροι πληρώνουν; Ή μήπως οι ίδιοι οι φουκαράδες λαθρομετανάστες, νεκροί και ζωντανοί; Ακόμη και από το θάνατό τους βγάζουν χρήματα;

Φάτε Σαρία να χορτάσετε.

ΠΗΓΗ