Ad Code

Responsive Advertisement

Στις φλόγες τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου – Χαροπαλεύει ο ένας από τους τρείς σοβαρά τραυματίες


- Συνολικά 5 οι τραυματίες από τη φωτιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο

- Πυκνός καπνός έχει καλύψει τα πάντα στην περιοχή

- Η φωτιά ξέσπασε σε δεξαμενή στα διυλιστήρια, όπου γίνονταν εργασίες

- 10 οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο

- Μποτιλιάρισμα από το Δαφνί προς τον Ασπρόπυργο

Η μέρα έγινε μέσα σε λίγο χρόνο… νύχτα στον Ασπρόπυργο, εξαιτίας του πυκνού μαύρου καπνού που κάλυψε τα πάντα μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε δεξαμενή στα διυλιστήρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή των διυλιστηρίων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε η φωτιά. Λίγο μετά, έγινε και μια έκρηξη. Αποτέλεσμα ήταν τα τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι. Δυο από αυτούς είναι σοβαρά και σύμφωνα με το Mega έχουν μεταφερθεί στο Θριάσειο Νοσοκομείο, με τον έναν να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων τραυματιών.

Αμέσως, κλήθηκε η Πυροσβεστική που έστειλε στο σημείο 10 πυροσβεστικά οχήματα.

Όμως, τα διυλιστήρια ενημέρωσαν την πυροσβεστική πως η φωτιά είναι αντιμετωπίσιμη και έτσι παράμειναν στο σημείο τρία πυροσβεστικά, μήπως χρειαστεί να συμβάλουν στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Η εικόνα που υπάρχει είναι πως η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη.

Οι καπνοί έπνιξαν στην κυριολεξία τις περιοχές Ασπροπύργου, Χαϊδαρίου, Σκαραμαγκά, Περάματος, Κερατσινίου, Άνω Λιοσίων και Ελευσίνας. Η κατάσταση των τραυματιών

Με εγκαύματα στο 70% του σώματός του νοσηλεύεται, διασωληνωμένος, στο Θριάσιο νοσοκομείο ένας από τους τραυματίες, ένας άνδρας 31 ετών, σύμφωνα με ρεπορτάζ τουIatropedia.gr. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα, επίσης διασωληνωμένος, ένας 43χρονος, ενώ ένας άνδρας 29 ετών έχει υποστεί με ελαφρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε στο NewsIt ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Πάνος Ευσταθίου, στο Αττικό Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί δυο άνδρες κάτω των 35 ετών. Ο ένας έχει εγκαύματα και θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ του “Γεώργιος Γεννηματάς”, ενώ ο δεύτερος θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων του “Γεννηματάς”. Ο τρίτος τραυματίας έχει επίσης εγκαύματα και τον κρατάνε στη ΜΕΘ του Αττικόν.

ΠΗΓΗ