Ad Code

Responsive Advertisement

Τυχαίες οι γελοιογραφίες, τα χαμόγελα των αστυνομικών στο Τέξας;;;


Η τοπική αστυνομία διασκεδάζει καταστρέφοντας την ιδιωτική και δημόσια ιδιοκτησία... τοποθετώντας βόμβες. Με το χαμόγελο στο πρόσωπο κουβαλάνε αυτά που οι ίδιοι διαλύουν..!

Πρώτα οργανώνουν ένα διαγωνισμό για να κοροϊδεύουν τους μουσουλμάνους και τον προφήτη τους με γελοιογραφίες…. Τι σας θυμίζει αυτό;;; Μήπως με λένε Τσάρλι Ντεπτο;;; Μήπως;;; Λέτε να κάνω λάθος;;;

Μήπως η σιωνιστική-οργανωμένη κοροϊδία/γελοιογραφία δεν είναι τίποτα αλλο, από μια άθλια φάρσα;; Κανείς δεν σκοτώθηκε, και κανείς δεν τραυματίστηκε…προκειται για μια νέα απάτη!!

Την μητέρα του μουσουλμάνου που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τέξας την λένε Sharon Soofi… ποια λέτε να είναι η προέλευση του ονόματος της;;; Hebrew : שָׁרוֹן, Tiberian Hebrew: Šārôn) is a female name that can be spelled with one "r" or two (Sharron)…

Λοιπόν τι να υποθέσουμε τώρα; Ότι το όνομα της είναι τυχαίο και ότι δεν είναι σιωνιστρια;;;ότι και να δηλώσουν οι απατεώνες…οποια τρομοκρατική επίθεση και να συμβεί κρύβονται πάντα οι ίδιοι από πίσω!

Αγαπητοί αναγνώστες απολαύστε τις επόμενες εικόνες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

κοιτα εδώ γέλια ο τυπος με τον Μέγα Αλέξανδρο στο μπλουζάκι…απολαμβάνει την επιτυχία της απάτης… το όνομα του σαν εβραϊκό μου φαίνεται.

ΚΟΡΑΞ