Ad Code

Responsive Advertisement

Ηλία ρίχτο

Ο Ελληνάρας λοιπόν, ο Έλλην σε κρίση, ο απόγονος των αρχαιοελλήνων και των Βυζαντινών, ο ήρωας της επιδότησης και υπέρμαχος των δικαιωμάτων του και μόνο, ο κάφρος της αδράνειας και της γνώσης των πάντων από την οπτική του τίποτα, δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί περισσότερο με μία και μόνο περσόνα από ταινία. Αναφέρομαι λοιπόν
Διαβάστε περισσότερα
 στον κύριο Μάκη Τσετσένογλου (από την ταινία "Όλα είναι δρόμος", Παντελής Βούλγαρης), τον μικροαστό λεφτά, τον άνθρωπο που προσκυνά η επαρχιακή πόλη στην οποία ζει, του κάνει όλα τα χατήρια ο μετρ του ερειπίου-σκυλάδικου "Το Βιετνάμ", που σβύνει σε γουισκάρες τα προβλήματά του παρέα με βουλγάρες και στο τέλος αφού έχει σπάσει μέχρι και τις χέστρες, σκάει μια 30άρα εκατομύρια και γκρεμίζει/σπάει και το "Βιετνάμ"...για πάρτη του.






- Τί να το κάνεις Μάκη μου...να το δουλέψεις?


- Όχι ρε, ακου να το δουλέψω, να το σπάσω θέλω.


<...> -Τριάντα


- Και το καινούριο δικό σου μεγάλε.

- Να΄χουμε να γκρεμίζουμε.





"Ρίχτο Ηλία...Ηλία... ρίχτο"

ΥΓ.Το κομμάτι αυτό είναι προσωπικό αγαπημένο από όλη την ταινία, όπως και η καλτ περσόνα του Τσετσένογλου. Του τρέφω μία ιδιαίτερη συμπάθεια, ίσως επειδή κρύβω έναν ουισκόφιλο σκυλά μέσα μου. Οφείλω να πω ότι ο bassotakias, o oποίος το έχει ανεβάσει έκανε πολύ καλή δουλειά όχι μόνο με αυτό αλλά και με τα υπόλοιπα uploads του.Όπως αυτό για παράδειγμα που είχα ποστάρει προ διετίας περίπου! thumbs up.