Ad Code

Responsive Advertisement

Εβρεξε ευρω στην Κοζανη

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Συνέβη στην Κοζάνη, όπου ένας άτυχος άνδρας, κουβαλούσε πάνω του μία δεσμίδα χαρτονομισμάτων αξίας 1.500 ευρώ. Όμως από απροσεξία του, η δεσμίδα έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί και τα χρήματα σκορπίστηκαν στο δρόμο.
Διαβάστε περισσότερα

Στον ίδιο δρόμο βάδιζαΑπίστευτο κι όμως αληθινό! Συνέβη στην Κοζάνη, όπου ένας άτυχος άνδρας, κουβαλούσε πάνω του μία δεσμίδα χαρτονομισμάτων αξίας 1.500 ευρώ. Όμως από απροσεξία του, η δεσμίδα έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί και τα χρήματα σκορπίστηκαν στο δρόμο.

Στον ίδιο δρόμο βάδιζαν και τρεις νεαροί, οι οποίοι έσπευσαν να μαζέψουν τα χρήματα χωρίς όμως να έχουν σκοπό να τα παραδώσουν πίσω στον ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, στην παρέα τους υπήρχαν και άλλα 2 άτομα τα οποία εναντιώθηκαν στην απόφαση των άλλων και τους ζήτησαν να επιστρέψουν τα χρήματα. Αποτέλεσμα ήταν η παρέα να... «πιαστεί στα χέρια».
Τελικά η αστυνομία συνέλαβε και τους πέντε νεαρούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της ληστείας, ενώ μέρος των χαρτονομισμάτων δόθηκαν πίσω στον ιδιοκτήτη τους.ν και τρεις νεαροί, οι οποίοι έσπευσαν να μαζέψουν τα χρήματα χωρίς όμως να έχουν σκοπό να τα παραδώσουν πίσω στον ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, στην παρέα τους υπήρχαν και άλλα 2 άτομα τα οποία εναντιώθηκαν στην απόφαση των άλλων και τους ζήτησαν να επιστρέψουν τα χρήματα. Αποτέλεσμα ήταν η παρέα να... «πιαστεί στα χέρια».

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε και τους πέντε νεαρούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της ληστείας, ενώ μέρος των χαρτονομισμάτων δόθηκαν πίσω στον ιδιοκτήτη τους.