Ad Code

Responsive Advertisement

Μπηκε σε μπαρ, κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του

Share
Ένας άνδρας 34 ετών μπήκε ήρεμος σε μπαρ της πόλης Κόρντουε, στη νότια Ισπανία, για να πιει μια μπίρα, κρατώντας στα χέρια του μια τσάντα, που περιείχε το κεφάλι της συντρόφου του, το οποίο είχε μόλις κόψει...
Διαβάστε περισσότερα


Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο άνδρας ανακοίνωσε, αμέσως μόλις μπήκε στο μπαρ, ότι είχε μαζί του το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του, όμως κανένας δεν τον πίστεψε, παρά τους λεκέδες από αίμα που είχε στο πουκάμισό του, διότι ήταν απολύτως ήρεμος. Αφού έφυγε από το μπαρ, αυτοκτόνησε, πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, σύμφωνα με την εφημερίδα ABC.

«Λίγο αργότερα, οι πελάτες του μπαρ βγήκαν έξω και είδαν ένα λεκέ από αίμα στο έδαφος. Τότε κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μακάβρια φάρσα, ενώ στη συνέχεια βρήκαν κοντά στο μπαρ μΙα τσάντα με το κεφάλι του θύματος» συνεχίζει η εφημερίδα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο μίας γυναίκας από αιχμηρό όπλο, ενώ συμπλήρωσε ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της αυτοκτόνησε, πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, κοντά στον οποίο βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος.