Ad Code

Responsive Advertisement

Χωρίζουμε; Δώσε μου πίσω το νεφρό μου!

Share
Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Ο λόγος για ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη που αποφάσισε μετά από 15 χρόνια γάμου να χωρίσει τα τσανάκια του και συνεπώς και τα υπάρχοντά του, ανάμεσα σε αυτά… και ένα νεφρό!! Διαβάστε περισσότερα


Ο σύζυγος, ο οποίος μάλιστα είναι και γιατρός έδωσε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει το αίτημα του. Όπως είπε, δώρισε το νεφρό του στη σύζυγό του, που το είχε ανάγκη, όμως η γυναίκα έκανε το λάθος να ζητήσει διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου. Οπότε μαζί με τα διάφορα αντικείμενα, που θα πρέπει να χωρίσουν σε τέτοιες περιπτώσεις, ο σύζυγος θέλει να πάρει πίσω και το όργανό του που πλέον όμως βρίσκεται στο σώμα της γυναίκας του.

Ο λόγος του διαζυγίου δεν είναι άλλος από την εξωσυζυγική σχέση που ξεκίνησε να έχει η γυναίκα λίγο καιρό μετά την μεταμόσχευση νεφρού.

«Ζούσαμε σ' ένα σπίτι εκατομμυρίων, ήμουν καλός σύζυγος, καλός πατέρας και της έσωσα τη ζωή και δεν μετανιώνω γι' αυτά, αλλά ο πόνος μου είναι ανείπωτος τώρα», τόνισε.

Ομολογουμένως, δύσκολη υπόθεση για τους δικηγόρους της Νέας Υόρκης. Μοναδικό φως στην υπόθεση είναι η προθυμία του πληγωμένου συζύγου να συμβιβαστεί και ν' αφήσει το νεφρό στη θέση του, αν λάβει 1,5 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.