Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΤΕ: Αρχίζει η υλοποίηση του προγράμματος κεφαλαιακής ενίσχυσης

Share
Ξεκινάει τη Δευτέρα η χρονική περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης για την αγορά των νέων κοινών μετοχών και των μετατρέψιμων ομολογιών, στο πλαίσιο του προγράμματος κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εθνικής Τράπεζας.
Διαβάστε περισσότερα
Σε επιστολή τους που απέστειλαν προς τους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας ο πρόεδρος της τράπεζας Βασίλης Ράπανος και ο διευθύνων σύμβουλος Απόστολος Ταμβακάκης, αφού αναφέρονται αναλυτικά στους επιμέρους στόχους του προγράμματος κεφαλαιακής ενίσχυσης, εκφράζουν τα
Τη βεβαιότητα τους ότι «η Εθνική με πρωτοβουλίες σαν αυτές θα διευρύνει τα αποθέματα δυνάμεων που ήδη διαθέτει, έτσι ώστε για μια ακόμη φορά να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις που θα διαμορφωθούν στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας, αλλά και ευρύτερα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», εκφράζουν με επιστολή τους προς τους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας ο πρόεδρος της τράπεζας κ. Βασίλης Ράπανος και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Απόστολος Ταμβακάκης.
Αναλύουν δε εκτενώς τους επιμέρους στόχους του προγράμματος κεφαλαιακής ενίσχυσης και τονίζουν: «Η υλοποίηση του προγράμματος τελεί υπό την αιγίδα διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών, η παρουσία των οποίων αφενός εγγυάται την πλήρη κάλυψη του προγράμματος κεφαλαιακής ενίσχυσης και αφετέρου αποτελεί διεθνή ψήφο εμπιστοσύνης τόσο προς την τράπεζα, όσο και προς την ελληνική οικονομία».