Ad Code

Responsive Advertisement

Καθρέφτης και σύστημα πλοήγησης "2 σε 1" στα μοντέλα Ford

Share


Η Ford σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία συστημάτων πλοήγησης Garmin εξέλιξαν την συσκευή "MirrorNavi" η οποία δεν κάνει τίποτα λιγότερο από το να δίνει... μάτια και στην πλάτη.


Διαβάστε περισσότερα

Πρόκειται για έναν καθρέφτη που ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης και ο οποίος διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της "μπλε οβάλ" φίρμας, επιβατικών και μη.

Η συγκεκριμένη συσκευή, που αποτελείται από μία οθόνη αφής 3,5 ιντσών και καθρέφτη, αντικαθιστά τον κεντρικό καθρέφτη του αυτοκινήτου και μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε μια ώρα σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο σημείο εξυπηρέτησης της Ford.

Το δε κόστος της ποικίλλει, από 300 δολάρια στις ΗΠΑ έως 360 στερλίνες στην Βρετανία, χωρίς τα έξοδα τοποθέτησης.

Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης συσκευής έναντι των συμβατικών εντοπίζονται κυρίως στην δυνατότητα τοποθέτησής της σε οποιοδήποτε Ford χωρίς την ανάγκη προεγκατάστασης στην κεντρική κονσόλα αλλά και στο γεγονός ότι δεν τραβάει την προσοχή επίδοξων διαρρηκτών.


Η συσκευή πλοήγησης αποτελείται από μία οθόνη αφής 3,5 ιντσών χωρίς ορατά καλώδια και παρά το μικρό της μέγεθος διαθέτει όλες τις συνήθεις λειτουργίες που έχουν τα συστήματα πλοήγησης της Garmin, όπως για παράδειγμα, το λογισμικό EcoRoute που σας υποδεικνύει τον πιο οικολογικό τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας