Ad Code

Responsive Advertisement

Καιρός 21 Σεπτεμβρίου 2010

Share
Καιρός Πρόγνωση Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Γενικά Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις: Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στη κεντρική Μακεδονία την ανατολικά Θεσσαλία την ανατολική Στερεά την Εύβοια την ανατολική Πελοπόννησο και την βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Βόρειοι άνεμοι εώς 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Διαβάστε περισσότερα

-Aττική: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εώς 28 βαθμούς Κελσίου.
-Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εώς 27 βαθμούς Κελσίου.
-Δυτικά: Γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανοιχτά του Ιονίου τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εώς 30 βαθμούς Κελσίου.