Ad Code

Responsive Advertisement

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ και το «καθαρό» Ισραήλ…

Share
Ιδιαίτερα αναβαθμισμένη χαρακτηρίζεται, σε δημοσιεύματα του τύπου, από διπλωματικές «πηγές» η συνάντηση του Παπανδρέου με εκπροσώπους του αμερικανοεβραϊκού λόμπι κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.
Την ίδια στιγμή ο υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν λέει «όχι γη έναντι ειρήνης, αλλά ανταλλαγή γης και ανθρώπων», ενώ ο ισραηλινός εκπρόσωπος κρατά «αποστάσεις» από τον «ακραίο» υπουργό.
Διαβάστε περισσότερα


Το κλασσικό φόντο θα σκεφτεί κανείς, που επιλέγεται όταν επανακινούνται οι διαδικασίες που ονομάζονται «ειρηνευτικές» συνομιλίες, με τους «ακραίους» να εναλλάσσονται με τους πιο διαλλακτικούς και πάει λέγοντας.
Όσο για τον «κακό» της περιοχής το ιρανικό κράτος προσκάλεσε το τουρκικό να συνεργαστούν για να στείλουν από κοινού επανδρωμένη αποστολή στο Διάστημα μέχρι το 2017. Οι άξονες της κυριαρχίας επαναπροσδιορίζονται, συμμαχίες φθίνουν και συμμαχίες αναζωπυρώνονται φθάνει τα δεσμά να μην χαλαρώνουν, φθάνει η εξουσία τους να δυναμώνει…
Και μια και πιάσαμε τον Παπανδρέου. Φοβερή έμπνευση να μιλήσει στον Μπαν Κι Μουν για την προοπτική της χιλιετίας. Ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη. Απλά υποκλινόμαστε…