Ad Code

Responsive Advertisement

«Επί 14 ημέρες βλέπαμε μόνο ένα απέραντο σκοτάδι»


Δέκα από τους συνολικά 33 πρωταγωνιστές - μεταλλωρύχους του «έπους της Χιλής» επέστρεψαν χθες στον τόπο της παρ’ ολίγον τραγωδίας για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία.
Την ίδια ώρα οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υγεία τους είναι πιο εύθραυστη απ’ ό,τι είχαν αρχικά εκτιμήσει, συμβουλεύοντάς τους να παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ’ όλα αυτά ο δεύτερος μεταλλωρύχος που βγήκε από τα έγκατα της Γης είναι ο πρώτος που αποκαλύπτει στα ΜΜΕ τον... Γολγοθά του. Ο 40χρονος Μάριο Σεπούλδεβα, ο πιο επικοινωνιακός μεταλλωρύχος, που έχει ήδη δεχτεί πρόταση από Χιλιανούς επιχειρηματίες να παρουσιάσει τηλεοπτικό σόου, μίλησε στην κυριακάτικη «Μέιλ».
«Επί 14 ημέρες δεν βλέπαμε τίποτε άλλο από ένα απέραντο σκοτάδι. Δεν υπήρχε μέρα και νύχτα. Εκλιπαρούσαμε τον Θεό να μας βοηθήσει» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα. Αύριο έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου, όπου Χιλιανοί επιχειρηματίες θα προσφέρουν σε καθέναν από τους μεταλλωρύχους ένα εκατομμύριο δολάρια για ένα νέο ξεκίνημα, υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση