Ad Code

Responsive Advertisement

Για ανθρωποκτονία συνελήφθη 26χρονος


Εικοσιεξάχρονο που συνελήφθη στην Παραλία Κατερίνης, κατηγορεί η αστυνομία ως δράστη μιας δολοφονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ερευνά την εμπλοκή του και σε άλλα εγκλήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο αλβανικής ιθαγένειας νεαρός συνελήφθη, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Φέρεται ότι συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια δυο αδέλφια, επίσης Αλβανούς, το Δεκέμβριο του 2009. Μερικές μέρες αργότερα, το ένα από τα θύματα, 32 ετών, εξέπνευσε στο νοσοκομείο λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.
Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο 26χρονος, που συνελήφθη, έχει ταυτοποιηθεί και ως δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον 37χρονου ομοεθνή του, τον οποίο πυροβόλησε, τον περασμένο Ιούλιο, στα Σφαγεία.
Επίσης, ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας αλλοδαπού, η οποία σημειώθηκε τον Απρίλιο, σε αγροτική περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής. Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του συλληφθέντα οι αστυνομικοί, στην περιοχή της Λάρισας, βρήκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση