Ad Code

Responsive Advertisement

Εκρυβε ναρκωτικά μέσα στο Δημοτικό!


Σε "αποθήκη" ναρκωτικών είχε μετατρέψει ένας 20χρονος από τη Συρία το προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι.
Ετσι, αργά το βράδυ, εν αγνοία της σχολικής κοινότητας, η περιοχή γύρω από τα σχολεία, κοντά στη διασταύρωση των Λεωφόρων Βεΐκου και Πρωτοπαπαδάκη, είχε μια περίεργη κίνηση. Διάφορα άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, πλησίαζαν στο δημοτικό σχολείο για να προμηθευτούν "φιξάκια" με δόσεις χασίς.

Ομως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς το Σάββατο ανάμεσα στους διάφορους νεαρούς που τριγύριζαν ύποπτα γύρω από το σχολείο βρίσκονταν και άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος και του Λιμεναρχείου Πειραιά, οι οποίοι αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες είχαν στήσει "καρτέρι".
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε και ο 20χρονος από τη Συρία, που κατοικούσε εκεί κοντά, μπήκε στο προαύλιο του σχολείου και κατευθύνθηκε προς τις βρύσες. Εκεί έσκυψε, άνοιξε ένα φρεάτιο και έβγαλε μια ποσότητα χασίς, η οποία όπως διαπιστώθηκε αργότερα είχε βάρος περίπου 200 γραμμάρια.
Εκείνη την ώρα και μπροστά στον κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί οι λιμενικοί από διάφορους νεαρούς, που τριγύριζαν εκεί κοντά, αποφάσισαν να κάνουν "έφοδο" και να συλλάβουν τον νεαρό, που όπως διαπιστώθηκε είχε μετατρέψει σε "καβάντζα" ναρκωτικών το προαύλιο του σχολείου, χωρίς, φυσικά, να μπορεί κανένας να υποψιαστεί το παραμικρό στις ώρες λειτουργίας του.
Οι λιμενικοί συνέχισαν την έρευνα και ανοίγοντας άλλο φρεάτιο βρήκαν ακόμα ένα κομμάτι χασίς, βάρους άνω του μισού κιλού, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βρήκαν και μερικά αλουμινόχαρτα με δόσεις χασίς "φυτεμένα" σε θάμνους του περιβόλου του σχολείου. Συνολικά βρέθηκε και κατασχέθηκε χασίς βάρους 734 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δική του η αποθηκευμένη ποσότητα και πως αυτή ανήκε σε κάποιον Αλβανό, ενώ ο ίδιος πήγε μόνο να πάρει τη δόση του και θα πλήρωνε γι' αυτήν.

Η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Πειραιά διενεργεί έρευνα για να ελέγξει τους ισχυρισμούς του 20χρονου συλληφθέντα περί συμμετοχής και άλλου ατόμου στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση