Ad Code

Responsive Advertisement

Συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων


Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών κρατουμένων βρίσκονται από προχθές το βράδυ σε εξέλιξη στη Β' και τη Γ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, που οδήγησαν στον ελαφρύ, ευτυχώς, τραυματισμό δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν από τη Γ' πτέρυγα, όπου κρατούνται περίπου 500 αλλοδαποί κρατούμενοι, μεταξύ ομάδων που έχουν διαμορφωθεί για να λύσουν τις διαφορές τους, κατά μία εκδοχή, για τη διακίνηση ναρκωτικών.
Οι κρατούμενοι είχαν οπλιστεί με σίδερα και λοστούς που προμηθεύτηκαν σπάζοντας κρεβάτια και με αυτά τραυμάτισαν, ευτυχώς ελαφρά, δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Οι δύο τραυματίες με χτυπήματα στο κεφάλι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο κρατουμένων για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στη Γ' πτέρυγα έχουν προκληθεί πολλές ζημιές, αλλά χθες η κατάσταση ήταν ήρεμη και οι κρατούμενοι παρέμεναν στα κελιά τους. Ομως, το μεσημέρι σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη Β' πτέρυγα.
Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει γι' αυτή την κατάσταση την υπερσυμφόρηση των φυλακών και επισημαίνει τους κινδύνους που δημιουργούνται σε όλες τις φυλακές της χώρας, απειλώντας και την ακεραιότητα των σωφρονιστικών υπαλλήλων.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση