Ad Code

Responsive Advertisement

Γ. Παπακωνσταντίνου: Ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη ο Κ. Καραμανλής


Συνέχιση της «απόπειρας παραπλάνησης του λαού» χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς περί μηδενισμού του ελλείμματος. Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για το προσχέδιο του προϋπολογισμού, ο υπουργός Οικονομικών είπε πως «η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι πολύ σοβαρή για να παίζουμε παιχνίδια εντυπώσεων».
«Δεν είναι σοβαρή πολιτική, μια λύση ότι το έλλειμμα είναι 9,9% και όχι πάνω από 14% και ότι το μισό μπορεί να εξαφανιστεί ανώδυνα. Γιατί αυτό μας λέτε: 18,5 δισ. έλλειμμα, μπορεί να μηδενιστεί, αν πάρουμε τις θυσίες του Έλληνα πολίτη πίσω», πρόσθεσε.
Απαντώντας στην κριτική βουλευτών της αντιπολίτευσης, σχετικά με το γεγονός ότι "φωτογράφισε" τον Κώστα Καραμανλή ως τον πρωθυπουργό που είχε πει στο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα , ο Γ. Παπακωνσταντίνου είπε:  «Να δώσω μια δημόσια συγγνώμη. Ευχαρίστως. Αλλά πρώτα να ακούσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες την απολογία του κ. Καραμανλή και της ΝΔ, για το γεγονός ότι παρέδωσε μία χώρα βουτηγμένη στη διαφθορά και την ανυποληψία».
Όσον αφορά στα περί εναλλακτικής λύσης στο μνημόνιο, διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση: "Ποια είναι ακριβώς η εναλλακτική μας; Ποιος θα δανείσει τα 110 δις ευρώ και με τι όρους;"




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση