Ad Code

Responsive Advertisement

Νεκρός από πυρά αστυνομικού στο Ισραήλ

Ένας Παλαιστίνιος, που επιχείρησε να διεισδύσει από τη Δυτική Όχθη στην ανατολική Ιερουσαλήμ, σκοτώθηκε από πυρά Ισραηλινού μεθοριακού φρουρού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, ήταν μέλος μίας ομάδας Παλαιστινίων τους οποίους συνέλαβαν οι αστυνομικοί στα σύνορα. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ο Παλαιστίνιος προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο ενός μεθοριακού φρουρού, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του με συνέπεια να τον σκοτώσει, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε ήταν κάτοικος Χεβρώνας .
Στις 22 Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε στην Ιερουσαλήμ άλλος ένας Παλαιστίνιος, από πυρά αστυνομικών που είχαν αναλάβει την προστασία Ισραηλινών εποίκων.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση