Ad Code

Responsive Advertisement

Είχε χάσει την κάρτα με τους κωδικούς των πυρηνικών!


Aνω-κάτω φέρεται να είχε κάνει το Πεντάγωνο ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ο οποίος δεν διακρινόταν για τη... στρατιωτική πειθαρχία του. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του στρατηγού Χιου Σέλτον ο οποίος διετέλεσε αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κατά τα άλλα χαρισματικός πρόεδρος Κλίντον κατάφερε να χάσει την ειδική πλαστική κάρτα -γνωστή και ως «μπισκότο»- με τους κωδικούς για την εκτόξευση των πυρηνικών πυραύλων.

Οπως ισχυρίζεται ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος, το «μπισκότο» δεν έλειπε για ώρες αλλά για... ολόκληρους μήνες!
Σύμφωνα με αποσπάσματα του βιβλίου «Χωρίς δισταγμό: η Οδύσσεια ενός Αμερικανού Πολεμιστή» που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Ιντεπέντεντ, οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου ζήτησαν από τον Κλίντον την ειδική κάρτα με τους κωδικούς λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Μόνικα Λεβίνσκι, καθώς «οι κωδικοί αλλάζουν κάθε τέσσερις μήνες».
Αρχικά, όπως επισημαίνεται στο βιβλίο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ειδοποίησε τους συνεργάτες του για να του φέρουν το «μπισκότο» αλλά πολύ γρήγορα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το είχε χάσει εδώ και μήνες...
Παρά το γεγονός ότι πρώην συνεργάτες του Κλίντον δικαιολογούν τον πρώην πλανητάρχη υποστηρίζοντας πως «ήταν βέβαιος ότι η πυρηνική απειλή δεν υπήρχε πια», οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου χαρακτηρίζουν την υπόθεση «τραγελαφική».
Βέβαια, ο Κλίντον δεν ήταν ο χειρότερος. Φημολογείται πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ είχε ξεχάσει το «μπισκότο» μέσα σε τσέπη κουστουμιού που έστειλε στο καθαριστήριο!




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση