Ad Code

Responsive Advertisement

«Μονόδρομος η αναδιάρθρωση του χρέους σας»


Αναπόφευκτη θεωρεί στο μέλλον τη χρεοκοπία «ή αν δε σας αρέσει η λέξη, ονομάστε τη αναδιάρθρωση» του χρέους για την Ελλάδα ο Νουριέλ Ρουμπινί.

Με συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο διάσημος οικονομολόγος τονίζει ότι παρά την εφαρμογή σημαντικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και επώδυνων μέτρων δημοσιονομικής εξυγίανσης η Ελλάδα δε θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο τεράστιο χρέος που συσσωρεύεται και θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του.

«Αν δεν θέλετε να την πείτε πτώχευση, μην τη λέτε. Πείτε την αναδιάρθρωση υπό πίεση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα συμβεί», τονίζει χαρακτηριστικά. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί μη ρεαλιστική την πρόβλεψη για επάνοδο σε 18 μήνες το πολύ στις αγορές χρήματος.

Τέλος, επισημαίνει ότι η ενδεχόμενη επιλογή της εξόδου από την Ευρωζώνη είναι παγίδα για την Ελλάδα αφού ουσιαστικά η χώρα θα οδηγηθεί εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση