Ad Code

Responsive Advertisement

Αιματηρό τροχαίο με 23 νεκρούς στο Κονγκό



"Οι δύο αντάρτες διέφυγαν. Στρατιώτες εστάλησαν για να τους καταδιώξουν, αλλά δεν μπορούσαν να τους βρουν μέσα στο δάσος του Ουαλικάλε"
Τραγικό θάνατο βρήκαν την Τετάρτη 23 άμαχοι στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα μετά το θάνατο...
... του οδηγού του ο οποίος σκοτώθηκε από φερόμενη επίθεση ανταρτών Χούτου της Ρουάντας.

"Δύο αντάρτες των Δημοκρατικών Δυνάμεων για την Απελευθέρωση της Ρουάντας (FDLR) σκότωσαν τον οδηγό του φορτηγού, όπως και τον ιδιοκτήτη του ο οποίος καθόταν δίπλα του. Το όχημα, το οποίο μετέφερε επιβάτες και εμπορεύματα, έπεσε σε χαράδρα. Υπάρχουν 23 με 30 νεκροί", δήλωσε ο ταγματάρχης Σιλβέιν Εκέντζ, εκπρόσωπος του στρατού της ΛΔ Κονγκό.

Η επίθεση έγινε στο δάσος της Ουαλικάλε, στην επαρχία του Βόρειου Κιβού, όπου έχει έντονη δράση η FDLR, πολιτοφυλακή των Χούτου της Ρουάντας.

"Οι δύο αντάρτες διέφυγαν. Στρατιώτες εστάλησαν για να τους καταδιώξουν, αλλά δεν μπορούσαν να τους βρουν μέσα στο δάσος του Ουαλικάλε. Ήταν σαν να ψάχνουν ψύλλο στα άχυρα", κατέληξε ο εκπρόσωπος του στρατού.


protothema




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση