Ad Code

Responsive Advertisement

Πτώση στο ΧΑ εν μέσω ανησυχίας


Σημαντική πτώση σημείωσαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση της Τετάρτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την έκβαση του δημοσιονομικού προβλήματος, σε συνάρτηση με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης ή επιμήκυνσης του Δημόσιου χρέους και τη λήψη νέων σκληρών μέτρων λιτότητας. 
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 1,97% κλείνοντας στις 1.464,68 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών έφτασε στα 81,880 εκατομμύρια ευρώ.
Πτώση σε ποσοστό 1,82% σημείωσε ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 20, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης FTSE 40 υποχώρησε σε ποσοστό 2,02% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης FTSE 80 σημείωσε πτώση 1,25 %. 
Από τους επιμέρους δείκτες άνοδο κατέγραψαν μόνο οι δείκτες των Χημικών +2,33% και των Τηλεπικοινωνιών +1,63%, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τροφίμων -5,05% και των Μέσων Ενημέρωσης -4,12%.
Τέλος, άνοδο σημείωσαν 33 μετοχές, 131 κινήθηκαν πτωτικά, ενώ 48 παρέμειναν σταθερές.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση