Ad Code

Responsive Advertisement

Εκβιάζουν τους εργαζόμενους στις «4π Ειδικές Εκδόσεις»


Η διοίκηση της «4π Ειδικές Εκδόσεις», η οποία εκδίδει, μεταξύ άλλων, τα περιοδικά «RAM», «Hi-Tech» και «National Geographic», πρότεινε σε εργαζόμενους να συμφωνήσουν σε μείωση του χρόνου ημερήσιας απασχόλησης σε πέντε ώρες, με ανάλογη μείωση των αποδοχών.

Η Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου με ανακοίνωση της καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια της «4π», να μετατρέψει τις σχέσεις εργασίας από «πλήρους απασχόλησης» σε «μερικής απασχόλησης» και να μειώσει σημαντικά τις αποδοχές των εργαζομένων, κάτω από τα όρια των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Η Ε.Σ.Π.Η.Τ. καλεί τα μέλη της να μην συναινούν σε τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο εργαζόμενος μπορεί να αρνηθεί, χωρίς συνέπειες, τη μετατροπή της σύμβασής του από πλήρη σε μειωμένης απασχόλησης.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση