Ad Code

Responsive Advertisement

Φρικιαστικη εικόνα...πρέπει να μπούν ισόβια οι υπεύθυνοι!!!!


Πάνω από 100 έμβρυα, τα οποία πιθανότατα προέρχονται από παράνομες κλινικές αμβλώσεων, βρέθηκαν σε βουδιστικό ναό στο κέντρο της Μπανγκόκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία της Ταϊλάνδης.
Τα έμβρυα, εκ των οποίων κάποια ήταν μέσα σε πλαστικές σακούλες και άλλα τυλιγμένα με εφημερίδες, εντοπίστηκαν στο νεκροτομείο του ναού, το οποίο προορίζεται για την αποθήκευση των άψυχων σωμάτων πριν από την αποτέφρωσή τους.
«Ο αριθμός που έχουμε δεχθεί μέχρι στιγμής είναι 240, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν περίπου 300 με 500 έμβρυα, δεδομένου ότι έχουμε ψάξει μέχρι στιγμής μόνο τη μισή περιοχή» πρόσθεσε ένας εργαζόμενος.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αμβλώσεις απαγορεύονται στην Ταϊλάνδη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις κατά τις οποίες διατρέχει κίνδυνο η υγεία της εγκύου ή η κύηση είναι απόρροια βιασμού. 

Υπάρχουν δυστυχώς ακόμα και στο 2010 υπάνθρωποι που κάνουν τέτοια εγλήματα.Δυστυχώς για κάθε νοήμων οργανισμό η  εικόνα  αυτή μας οδηγεί σε σκέψεις ...ΖΟΥΓΚΛΑΣ .Το κρεμασμα  το  σκότωμα των υπευθυνων ...τι να πω ποια ......




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση