Ad Code

Responsive Advertisement

Μακελειό από βομβιστική επίθεση σε τέμενος του Πακιστάν


Καμικάζι έσπειρε την Παρασκευή το θάνατο σε σουνιτικό τέμενος του βορειοδυτικού Πακιστάν. Οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας ξεπερνούν τους 50, ενώ 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ανάμεσα στους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στο τέμενος του χωριού κοντά στην Πεσαβάρ για την προσευχή της Παρασκευής, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Στο τέμενος επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Τηλεοπτικές εικόνες κατέγραψαν γυναίκες να ουρλιάζουν, ηλικιωμένους άνδρες με αίμα στα ρούχα και ένα παιδί να μεταφέρεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών κοντινού νοσοκομείου.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στο Πακιστάν μετά την επίθεση αυτοκτονίας του Σεπτεμβρίου σε πομπή σιιτών μουσουλμάνων στην νοτιοδυτική πόλη Κουέτα, που άφησε πίσω της 54 ανθρώπους.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση