Ad Code

Responsive Advertisement

Ψάχνουν επτά για να βρουν τα δυο 9άρια και το scorpio…


Είναι αυτά που σκότωσαν τον Σωκράτη και τον ΣάββαΕπτά άτομα που ανήκουν στον στενό κύκλο του αντάρτικου πόλης και πιθανότατα αναλάμβαναν την υλοποίηση των χτυπημάτων, αναζητούν οι άνδρες της Aντιτρομοκρατικής…
«Κάποιοι από αυτούς έχουν στην κατοχή τους τα δυο 9αρια πιστόλια και... το υποπολυβόλο scorpio με τα οποία τα μέλη της Σέχτας Επαναστατών εκτέλεσαν τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα και το δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια» λέει με νόημα στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «μέχρι να εντοπιστούν δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ενός νέου χτυπήματος».

Οι ύποπτοι μαζί με τον συγκεκριμένο οπλισμό ίσως να έχουν βρει καταφύγιο σε μια από τις γιάφκες της οργάνωσης που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί… «Εκτιμάμε πως κάθε 4-5 μήνες τα μέλη της οργάνωσης ή των οργανώσεων άλλαζαν διαμερίσματα. Πριν από λίγους μήνες είχαμε πληροφορίες για μια γιάφκα στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα…» επισημαίνει αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ και συνεχίζει « το πιο πιθανό σενάριο θέλει μετά την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα να έγινε ένα είδος συγχώνευσης μεταξύ της Σέχτας Επαναστατών και της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Ψάχνουν κινητά τηλέφωνα και lap top

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στην αξιοποίηση τον πειστηρίων. Εκτός από τα όπλα και τις βαλλιστικές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα οι έρευνες έχουν στραφεί στον εντοπισμό αποτυπωμάτων και dna μέσα στα τέσσερα διαμερίσματα – γιάφκες .

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τέσσερα είναι τα σημεία που στοχεύουν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής. Συγκεκριμένα:

* Στις γιάφκες της Νέας Σμύρνης, της Καλλιθέας, του Πειραιά και του Αγρινίου, αλλά και στις τσέπες των 6 συλληφθέντων βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα και τηλεκάρτες. Με απλά λόγια οι αστυνομικοί προσπαθούν νε ξεκλειδώσουν τις κλήσεις που έγιναν προς και από τα συγκεκριμένα κινητά προκειμένου να εντοπιστούν τόσα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσαν, αλλά και συγκεκριμένες περιοχές στα οποίες σύχναζαν… Στο παρελθόν πολλές υποθέσεις έχουν εξιχνιαστεί από τις κινήσεις των κινητών τηλεφώνων.
* Κατασχέθηκαν τουλάχιστον τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά και σκληροί δίσκοι από κομπιούτερ. Επίσης κάρτες μνήμης και σι ντι ρομ… Όλα αυτά περιέχουν πλήθος στοιχείων. Ίσως και κάποιες από της προκηρύξεις, για τις οποίες οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής αναζητούν εναγωνίως…
* Ο ρόλος της γιάφκας του Αγρινίου… Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως χρησιμοποιούνταν προκειμένου να φτάνουν τα όπλα και τα εκρηκτικά πιθανότατα μέσω Αλβανίας. Έτσι μπορούν να φτάσουν στους προμηθευτές των όπλων και τους μεσάζοντες με τη …βοήθεια της συγκεκριμένης γιάφκας.
* Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει περίπου 7 με 8 ληστείες τραπεζών τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες πόλης της Ελλάδας. Ανάμεσα σ΄ αυτές ξεχωρίσει μια ληστεία στο Αγρίνιο πριν περίπου ένα μήνα με λεία πάνω από 200.000 ευρώ, τέσσερεις στην Αττικής και δυο στη βόρεια Ελλάδα.

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν στο protothema gr. πως οι έρευνες μόλις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. «Αν δεν βρούμε τα όπλα σφραγίδες και τα επτά πρόσωπα του σύγχρονου αντάρτικου πόλης δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουμε…» λένε με νόημα αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής.

protothema




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση