Ad Code

Responsive Advertisement

Νέες στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά πραγματοποιεί η Σεούλ στην κορεατική χερσόνησο


Παρατείνεται η ένταση στην περιοχήNέα μεγάλης κλίμακος στρατιωτικά γυμνάσια, με πραγματικά πυρά, ξεκίνησε τη Δευτέρα ο νοτιοκορεατικός στρατός, εν μέσω ...κλίματος έντασης με τη Βόρειο Κορέα.

Οι στρατιωτικές ασκήσεις, που αναμένεται να διαρκέσουν πέντε ημέρες, ξεκίνησαν σε 29 διαφορετικά σημεία, περιλαμβανομένων και των νήσων στην Κίτρινη Θάλασσα κοντά στη διαφιλονικούμενη μεταξύ των δύο χωρών μεθόριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ν.Κορέας, τα γυμνάσια περιλαμβάνουν πυρά από πολεμικά πλοία και συστοιχίες πυροβολικού.

Η Νότιος Κορέα έχει ενισχύσει τις αμυντικές της δυνάμεις στις πέντε νήσους που βρίσκονται στη ζώνη αυτή, μεταφέροντας στρατιώτες, εκτοξευτήρες ρουκετών και αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Η Βόρειος Κορέα είχε βομβαρδίσει στις 23 Νοεμβρίου τη νήσο Γιεονπγιεόνγκ, προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, και ξεσήκωσε διεθνείς διαμαρτυρίες. Έκτοτε η Νότιος Κορέα αναμένει και νέες επιθέσεις από την Πιονγκγιάνγκ.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση