Ad Code

Responsive Advertisement

Συγκέντρωση έξω από τον Δ.Ο.Λ.


Στις 10:00 σήμερα το πρωί η Διακλαδική Πρωτοβουλία Εργαζομένων / Ανέργων στα Μ.Μ.Ε. διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (Μιχαλακοπούλου 80) μετά και τις τελευταίες απολύσεις, που έγιναν την περασμένη Παρασκευή.

Σε ανακοίνωσή της η Διακλαδική Πρωτοβουλία Εργαζομένων / Ανέργων στα Μ.Μ.Ε. αναφέρει: «Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στους απολυμένους συναδέλφους από το Δ.Ο.Λ. - δημοσιογράφους και διοικητικούς - έμπρακτα. Όλες και όλοι βρισκόμαστε αύριο Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έξω από το κτίριο του Δ.Ο.Λ. - Μιχαλακοπούλου 80 από τις 10 το πρωί.

Στόχος μας να ενισχύσουμε τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που θα πραγματοποιείται στον δρόμο. Κανένας να μην ανέβει στα γραφεία του χωρίς τους απολυμένους συναδέλφους. Η αλληλεγγύη δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Είναι μαραθώνιος.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε ανυποχώρητα τον αγώνα. Κανένας συνάδελφος μόνος στην κρίση. Στην ψευδο-ενημέρωση των υμνητών του Μνημονίου, ας είμαστε η Δυσαρμονία που τους χαλάει το μονόλογο. Η ιστορία δεν γράφεται από τις σειρήνες της υποταγής, αλλά με συλλογικές πράξεις ανυπακοής».





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση