Ad Code

Responsive Advertisement

Κρούσμα γρίπης Η1Ν1 στην Κρήτη


http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRV9A0cJvsn3BoCktfAUEFJyVYW-Lg1GCyFV81QR3QkiB_RTd9n
Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) μία 51Χρόνη γυναίκα που έχει προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης...Η γυναίκα μεταφέρθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, από την Κω στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, για νοσηλεία καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Οι εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαίωσαν ότι πάσχει από τον ιό H1N1.


Επίσης στο Ηράκλειο, ένας 50χρόνος άντρας από τον Άγιο Νικόλαο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα, ευτυχώς όμως όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν υγιής.
http://24wro.blogspot.com Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση