Ad Code

Responsive Advertisement

Οι υπάλληλοι έκαναν κοπάνα!


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες τον νέο Αντιδήμαρχο Βόλου, αρμόδιο για θέματα Πολεοδομίας, Νίκο Μόσχο, κατά την είσοδό του στο γραφείο του που στεγάζεται στην οδό Σκενδεράνη.

Ο νέος Αντιδήμαρχος μπήκε στο κτήριο λίγα λεπτά μετά τις 08:00 και κατευθύνθηκε στο 2ο όροφο του κτηρίου όπου είναι το γραφείο του.

Μόλις όμως βγήκε από το ασανσέρ αντίκρισε κλειστή την πόρτα εισόδου που είναι ακριβώς απέναντι. Παραξενεύτηκε. Θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να είναι ανοικτή. Άλλωστε το χειμερινό ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων είναι από τις 7.30 το πρωί ως τις 3 μετά το μεσημέρι, ενώ δίπλα από το γραφείο του είναι υπηρεσίες που συναλλάσσονται με το κοινό, όπως το γραφείο του Διευθυντή της Πολεοδομίας και το Γραφείο Έκδοσης των Οικοδομικών Αδειών.

Τα πάντα όμως ήταν ερμητικά κλειστά. Στη συνέχεια ανέβηκε στον γ΄ όροφο του κτηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού. Η ίδια εικόνα.

Συμπερασματικά, κανείς από τους 33 υπαλλήλους που υπηρετούν στην Πολεοδομία του Δήμου Βόλου δεν ήταν στη θέση του την ώρα λειτουργίας του ωραρίου των δημοτικών υπηρεσιών.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας δεν κρύβει ότι η χθεσινή εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη ενώ για την ιστορία προσέθεσε ότι οι πρώτοι υπάλληλοι άρχισαν να φτάνουν με τουλάχιστον 45 λεπτά καθυστέρηση.

ΠΗΓΗ:taxydromos




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση