Ad Code

Responsive Advertisement

Συμπληρωματικές απολογίες για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»


Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της δίκης των 13 κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας (έχει προσδιοριστεί για τις 17 Ιανουαρίου), πέντε προφυλακισμένοι για συμμετοχή στην εν λόγω οργάνωση καλούνται σε συμπληρωματικές απολογίες.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μητρούσια, Παναγιώτη Αργυρού, Χαράλαμπο Χατζημιχελάκη, Γεράσιμο Τσάκαλο και Γιώργο Καραγιαννίδη, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η αποστολή κλήσεων για συμπληρωματική απολογία σε άλλους τέσσερις κατηγορούμενους στην ίδια υπόθεση. Οι πέντε κατηγορούμενοι έχουν κληθεί να απολογηθούν συμπληρωματικά την Παρασκευή για την υπόθεση με τα 14 τρομο-δέματα.

Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργούν οι εφέτες ανακριτές, Δ. Μόκκας και Κ. Μπαλτάς, οι οποίοι και προχώρησαν στην απαγγελία των συμπληρωματικών κατηγοριών.

Η «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» έχει αναλάβει με προκήρυξή της την ευθύνη για τις επιθέσεις με τα παγιδευμένα δέματα σε πρεσβείες της Αθήνας, στα γραφεία των Α. Μέρκελ, Σ. Μπερλουσκόνι, Ν. Σαρκοζί, κ.λπ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δύο ανακριτές έστειλαν αίτημα δικαστικής συνδρομής στη Γερμανία, με αφορμή την αποστολή υπόπτου δέματος στη Γερμανίδα καγκελάριο, ενώ έχουν ήδη ζητήσει και τη βοήθεια των ιταλικών αρχών.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση