Ad Code

Responsive Advertisement

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο διάσωσης και ξεπλύματος χρήματος

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Το μελάνι δεν είχε στεγνώσει ακόμα για το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης , όταν το EFSF πλήρωσε $ 1,3 δισεκατομμύρια διάσωση στην Proton Bank στην χώρα μας , η Proton είχε συλλέξει 1 δισ. δολάρια σε ένα καθεστώς απάτης , υπεξαίρεσης, και ξεπλύματος χρήματος, σε υπεράκτιες εταιρείες , σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung .

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/missbrauch-des-euro-rettungsschirms-griechische-bank-verschiebt-millionen-euro-ins-ausland-1.1191473
Και τότε μια βόμβα εξερράγη.
Η βόμβα , κατασκευασμένα από δυναμίτη, κατέστρεψε τέσσερα
αυτοκίνητα μπροστά από ένα κτίριο στο Χαλάνδρι, της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός: στο κτίριο ζούσε ανώτερος υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδας , που κατόπιν της σχολαστικής έρευνας στην εταιρεία PROTON BANK είχε αποκαλύψει το τεράστιο εγκληματικό σχέδιο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η βόμβα ήταν μια προειδοποίηση προς όσους επιχειρήσουν να ρίξουν φως σε αυτή την μηχανορραφία .
Η Proton Bank ιδρυμένη το 2001 , ως τράπεζα επενδύσεων, επεκτάθηκε γρήγορα, εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών το 2005, και στη συνέχεια εξαγοράστηκε από ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια. Το 2006, η Proton απέκτησε την Omega Bank.
Το 2008, η Τράπεζα Πειραιώς απέκτησε το 31% της Proton. Στα τέλη του 2009, ένας τύπος που ονομάζεται Λαυρέντης Λαυρεντιάδης αγόρασε ότι το 31% των μετοχών από την Τράπεζα Πειραιώς. Ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της Proton, έγινε πρόεδρος της , ενώ συγχρόνως ήταν και ο Πρόεδρος της Neochimiki, κατασκευάστριας απορρυπαντικών με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα της οποίας πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ήταν ο πρώην αμερικανικός πρεσβευτής Daniel Speckhard.
Ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης , και μερικοί συνεργάτες ίδρυσαν επίσης ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στο Λιχτενστάιν, Lamda Privatbank AG, το οποίο κεφαλαιοποίησαν με 25 εκατ. ελβετικά φράγκα .
Ήταν ο πρώτος πελάτης της και ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας μετοχών της Lamda, η οποία άρχισε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2010 , σύμφωνα με την Info Schweizer Banken .



aorata-gegonota
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.