Ad Code

Responsive Advertisement

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Ένα συλλεκτικό και...ιστορικό βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, φίλων και εχθρών του μεγαλύτερου κωλοτούμπα της πολιτικής και όχι μόνο, Γιώργου Καρατζαφέρη:




Από τις εκπομπές με τον εθνικοσοσιαλιστή Πλεύρη στο Τηλε - Άστυ και τους κεραυνούς εναντίον των Εβραίων, στη "δήλωση μετανοίας" υπέρ τους στην εκπομπή του Παπαχελά!


Από τις καταγγελίες εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τις πορείες διαμαρτυρίας της νεολαίας εναντίον της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των Σιωνιστών, στα "Μπράβο" και "Ζήτω" σε όσους είναι μέλη των υπερμασονικών "ιδρυμάτων"!


Εν κατακλείδι, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης εξηγεί τον λόγο της παλιάς...ρητορικής του: Επειδή "ΠΟΥΛΑΓΕ"!!!


Συμπληρώνουμε πως για τον ίδιο λόγο λέει ό,τι λέει σήμερα, γλείφοντας τα αφεντικά του για να του πετάξουν κάνα κοκαλάκι εξουσίας!


Ένας μεταπράτης του πατριωτισμού, που το ομολογεί ξεδιάντροπα: Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.