Ad Code

Responsive Advertisement

Καρμικές πληγές με δυο λόγια! Συμβόλαια διόρθωσης «ενεργειακών bags»!

Όταν θέλω να πω κάτι, σκέπτομαι τους νέους! Αυτούς που θα γίνουν κάποτε ηγέτες του χώρου και του χρόνου τούτου! Και προσπαθώ να μιλάω με τις λέξεις τους! Υπάρχει λοιπόν μια λέξη που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές ηλεκτρονικών εφαρμογών! Το bag! Το bag λοιπόν είναι μια ξαφνική συσσώρευση υπερβολικής ενέργειας στη ροή του προγράμματος λόγω ενός «λάθους» του προγραμματιστή ή της ενεργειακής τάσης! Αυτό λοιπόν ο χρήστης οφείλει να το «ξανατρέξει» ώστε να «πέσει» πάνω του, να το δει και να το διορθώσει!


Ερχόμαστε τώρα σε μας! Τι είμαστε εμείς! Για να καταλάβετε τι θέλω να πω πρέπει να φανταστείτε όλα όσα υπάρχουν στον κόσμο γύρω μας (μαζί κι εμάς) σαν ένα ποτάμι ρέουσας ενέργειας! Ενέργειας η οποία αποτελείται από «πληροφορίες»!Το ποτάμι αυτό, στη ροή του, αναγκάζεται να περάσει από ένα στενό σημείο πλήρως ελεγχόμενο! Ένα φράγμα ας πούμε! Τότε, η ενέργεια αυτή, συμπιέζεται τόσο πολύ που από άϋλη μετατρέπεται σε ύλη! Σε αυτό που εμείς ονομάζουμε υλικό κόσμο! Στιγμιαία! Και μετά μετατρέπεται πάλι σε ενέργεια! Αποσυμπιέζεται! Αυτό είμαστε! Υλοποιούμαστε συνεχώς κάθε εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου εισερχόμενοι τη διάσταση του κύβου (3) και επιστρέφουμε στην ενεργειακή μας κατάσταση αμέσως μετά για να υλοποιηθεί η επόμενη στιγμή μας! Η επόμενη σκέψη μας!
Αυτό το ενεργειακό ποτάμι είναι η φέρουσα ενέργεια! Η κεντρική δεξαμενή των πληροφοριών για το σύμπαν τούτο! Οι σκέψεις και η βούλησή μας! Εδώ βρίσκεται και η πληροφορία δημιουργίας του ανθρωπίνου σώματος κάθε φορά που η ενέργεια αυτή περνά από τη διάσταση του 3!
Μέσα σε αυτή έρχονται και «κλειδώνουν» οι «επισκέπτες»! Οι «οντότητες» (σε ενεργειακή μορφή «πληροφορίας» και αυτές) και μπαίνουν στη ροή! Καταλαμβάνουν όλο τον ενεργειακό χώρο που αντιστοιχεί από τη στιγμή της γέννησής τους έως τον δυνητικό θάνατό τους! Αυτόν μπορούν να τον εξαντλήσουν όλον ή να τον διακόψουν! Εξαρτάται αποκλειστικά από τη βούλησή τους και τις επιλογές τους! Των ίδιων!

Τα bag τώρα!
Οι οντότητες αυτές, επισκέπτονται συνεχώς το χώρο αυτό και εισέρχονται σε διαφορετικά σημεία του χρόνου! Σε μας φαίνεται σαν να ξαναγεννιόνται! Στην «πραγματικότητα» είναι σαν να ποντάρουν σε πολλούς αριθμούς στη ρουλέτα που γυρίζει! Από κάθε ένα σημείο, στόχος είναι να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες (εμπειρία) και να την μεταβιβάσουν στην «πηγή»! Απλοϊκά θα μπορούσαμε να πούμε στην κεντρική ενεργειακή δεξαμενή των οντοτήτων! Τη βασική πηγή της δημιουργίας!
Από κάθε σημείο εισόδου τους στο χρόνο όμως υπάρχουν πληροφορίες (εμπειρίες) που εισήλθαν με μεγάλο δυναμικό! Στο ενσαρκωμένο σώμα δηλαδή συνέβησαν γεγονότα που «σφράγισαν» τη ζωή τους! Αυτά τα σημεία, στο σώμα αποκαλούνται καρμικές πληγές και ενεργειακά είναι bags τα οποία ο χρήστης (η οντότητα) οφείλει να ξανατρέξει (ξαναζήσει) για να τα εντοπίσει και να τα διορθώσει! Αυτό γίνεται με τη βοήθεια ενός «παρατηρητή»! Κάποιου που η οντότητα «συμφωνεί» πριν εισέλθει στο χρονικό ενεργειακό σημείο, να συνεργαστεί μαζί του ώστε να λύσει το πρόβλημα! Οι «παρατηρητές» αυτοί είναι όλοι οι γνωστοί φίλοι και εχθροί μας οι οποίοι μας «θυμίζουν» το χρέος μας, αγγίζοντας τις «πληγές μας» και προκαλώντας μας σωματικό ή ψυχικό πόνο!

Οι πληγές αυτές έχουν όνομα και λέγονται προδοσία, αδικία, απόρριψη, εγκατάλειψη, ταπείνωση και στόχος μας είναι να αναγνωρίσουμε τη ρίζα τους. Η μόνη θεραπεία, η αποδοχή του! Τότε, συμπαντική ενέργεια συρρέει στο σημείο (εμείς το λέμε αγάπη) και η ροή στο «σώμα της οντότητας» αποκαθίσταται απαλλάσσοντας το υλικό σώμα από τον πόνο!

Καλή επιτυχία!


Πολιτεία
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.