Ad Code

Responsive Advertisement

Τι συμβαίνει στην Σαντορίνη ? Εκτός λειτουργίας και δεύτερος σεισμογράφος

Μετά την καταγραφή τριών μικρών δονήσεων μέσα σε 20 λεπτά (μέσα σε κόκκινο κύκλο) ο σεισμογράφος του Καρτεράδου στην Σαντορίνη έπεσε από το ίντερνετ που ήταν συνδεδεμένος on line στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://bbnet.gein.noa.gr/plots/SAP2.html 6 Μαρτίου στις 10.20 περίπου το πρωί. Δεν θα πούμε φυσικά για τον σεισμογράφο του Ακρωτηρίου Σαντορίνης που όπως θα δείτε παρακάτω, είναι εκτός σύνδεσης με το ίντερνετ από.....


2 Φεβρουαρίου και μπορείτε να τον δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://bbnet.gein.noa.gr/plots/SAP1.html.


Ο σεισμογράφος του Καρτεράδου βγήκε εκτός σύνδεσης, λίγες ώρες αφού πριν, από τους 3 μικροσεισμούς που είδατε πιο πάνω, είχε καταγράψει και ένα γεγονός εντός της Καλντέρας, ένα σεισμό 2.0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που λόγο του επικέντρου του παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρων.




Οι δύο λοιπόν βασικοί σεισμογράφοι του νησιού, είναι εκτός λειτουργίας και απ όσο φαίνεται, κανένας δεν ενδιαφέρετε για την επαναλειτουργία τους την ώρα που όλοι έχουν καταλάβει πως, αργά η γρήγορα αναμένεται κάποιο μεγάλο γεγονός.


Με τα μέσα που διαθέτουμε, και με της πληροφορίες που συλλέγουμε εμείς, θα συνεχίσουμε την παρακολούθηση του φαινομένου γιατί έχουμε την βεβαιότητα, ότι, το θέμα είναι καυτό και πολύπλευρο. Δεν έχει να κάνει μόνο με φυσικά φαινόμενα, άλλα είναι μια σειρά γεγονότων!





Ο σεισμογράφος του Ακρωτηρίου Σαντορίνης όπως διακρίνεται μέσα στον κόκκινο κύκλο είναι εκτός λειτουργίας από 9 Φεβρουαρίου !






Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012
Σεισμικές δονήσεις και στην Σαντορίνη ξανά !


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.