Ad Code

Responsive Advertisement

UTSURO-FUNE NO KOTO,1803.

Στις 24 Μαρτίου του 1803, καταγράφηκε ακόμα ένα παράξενο σκάφος στην Ιαπωνία, σε ένα κείμενο με την ονομασία Utsuro-fune no Koto.
Σχεδόν ένα μήνα μετά από την καταγραφή στη παραλία Hara-yadori, ακόμα ένα παρόμοιο σκάφος εντοπίστηκε στην ξηρά της παραλίας Haratono-Hama. Όπως αναφέρει το κείμενο το σκάφος ήταν κούφιο, μαύρου χρώματος από τη μέση και πάνω, με τέσσερα μικρά παράθυρα με δικτυωτό πλέγμα στις τέσσερις πλευρές του.

Το κάτω μέρος του σκάφους ήταν ενισχυμένο με ράβδους χάλυβα, ενώ το συνολικό ύψος του αυτή τη φορά ήταν 3.64m και η διάμετρός του 5.45m.
Μέσα στο σκάφος βρέθηκε ξανά μια μικρή γυναίκα 1,5m, αυτή τη φορά ζωντανή! Ήταν ασύγκριτα όμορφη, με δέρμα λευκό σαν χιόνι και μακριά μαλλιά. Τα ρούχα της δεν ήταν γνώριμα και η γλώσσα της δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν. Κρατούσε και αυτή ένα μικρό κουτί στα χέρια της, απαγορεύοντας στον οποιονδήποτε να το πλησιάσει. Τα μυστηριώδη περιστατικά με τα παράξενα σκάφη και τις κοπέλες, δεν έχουν βρεθεί σε κανένα επίσημο έγγραφο στην Ιαπωνία κατά την περίοδο Tokugawa (1603-1867). Ως εκ τούτου, οι ιστορικοί μελετητές θεωρούν ότι τα γεγονότα ήταν αληθινά και αποκρύφθηκαν για άγνωστο λόγο από τα επίσημα αρχεία. Βασισμένοι και στην μυστικοπάθεια των αρχών της εποχής αλλά και στις παράξενες περιγραφές, οι ερευνητές αρχαίων εξωγήινων πιστεύουν ότι πρόκειται για μαρτυρίες θαλαμίσκων ανθρωπόμορφων όντων έξω από ‘δω...




Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.