Ad Code

Responsive Advertisement

Απίστευτες φωτο έπιασε ο φακός του ΣΚΑΪ! Αλλοδαποί κλέβουν οδηγούς οχημάτων εν κινήσει! (βίντεο + φωτος)

Τις περιπτώσεις αλλοδαπών που κλέβουν οδηγούς οχημάτων εν κινήσει,την είχαμε καταγγείλει από το eglimatikotita πριν 1 μήνα.Από τότε είχαν γίνει 2-3 φορές συλλήψεις οργανωμένων κυκλωμάτων αλλοδαπών (αλγερινομαροκινούς) που δρούσαν στο κέντρο της Αθήνας..
Δείτε αυτό το απίστευτο περιστατικό έπιασε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας και σκεφτείτε πόσο επικίνδυνο είναι για τον οδηγό της μοτοσυκλέτας αν αντιδράσει.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και τη φωτογραφία ντοκουμέντο, μετανάστες προσπαθούν να κλέψουν οδηγούς μηχανής ακόμα και εν κινήσει! Αν κάνει το λάθος να σταματήσει ο οδηγός θα του την… πέσουν οι τσιλιαδόροι που είναι ακριβώς δίπλα.






Κατά τα άλλα έγιναν σκούπες.....
Δείτε το βίντεο από 18:00



πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.