Ad Code

Responsive Advertisement

Ειναι ζωντανή,όμορφη,αλλά την πληγώνουμε.... (VIDEO)

Ένα φοβερό βίντεο για το "σπίτι" μας μην το χάσεις!!!
Αυτή είναι μια μη-εμπορική προσπάθεια, να τονιστεί το γεγονός οτι οι παγκόσμιοι ηγέτες,οι ανεύθυνες πολυεθνικές και οι "υπνωτισμένοί" καταναλωτές, συνεισφέρουν όλοι μαζί , να καταστραφεί κάθε είδους ζωή στον πλανήτη. Αφιερωμένη σε όλους πέθαναν για τον πλανήτη ΓΗ και μονταρισμένη απο τον νεαρό κινηματογραφιστή Vivek Chauhan, η παρακάτω ταινία μικρού μήκους μας αποκαλύπτει,πως το ανθρώπινο είδος καταστρέφει , οτι το αγαπά και το προστατεύει, την γη μας.



ΠΗΓΗ
apocalypsejohn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.