Ad Code

Responsive Advertisement

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

Το θράσος τους δεν έχει όριο! Δείτε βήμα - βήμα στο Makeleio.gr πως οι κυβερνώντες εξαπατούν τους πολίτες για να μην τους "μαυρίσουν" στις εκλογές. Οι πληροφορίες είναι απολύτως έγκυρες και διασταυρωμένες από φοροτεχνικούς και λογιστές.
Έχουν μπλοκάρει το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων επικαλούμενοι τεχνικούς λόγους με σκοπό, μέχρι τις εκλογές, να μην είναι σε θέση οι φορολογούμενοι να ενημερωθούν για την νέα φοροκαταιγίδα που τους περιμένει. Ως γνωστόν,

όταν η δήλωση υποβάλλεται μέσω διαδικτύου, το εκκαθαριστικό εκδίδεται αμέσως, άρα αυτομάτως οι πολίτες γνωρίζουν το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης. Αυτό θέλουν να αποφύγουν, παρότι υποτίθεται πως καίγονται για την είσπραξη φόρων.


Όπως μας είπαν έμπειροι λογιστές, ενώ το 2011 ήλθε πρώτα το εκκαθαριστικό, μετά η έκτακτη εισφορά με το τέλος της επιτηδεύματος και ακολούθως τα τεκμήρια, φέτος όλα αυτά θα έρθουν μαζί, με ανυπολόγιστες συνέπειες για χιλιάδες νοικοκυριά, που ήδη ζουν ζουν σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης. Μπορούμε όλοι, λοιπόν, να φανταστούμε τι επιπτώσεις θα είχε αυτό στην ψυχολογία των ψηφοφόρων.


Πέρυσι, μέχρι το τέλος Μαΐου, είχε ολοκληρωθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέσω Internet, ενώ φέτος δόθηκε παράταση έως τις 15 Ιουνίου. Τυχαίο; Επίσης, είναι τυχαίο ότι τον Μάϊο υποβάλλουν δηλώσεις οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, δηλαδή τα σταθερά "υποζύγια" των κυβερνώντων;


Ρωτάμε, λοιπόν, το υπουργείο Οικονομικών: Πώς και γιατί μπλόκαρε το σύστημα λίγο πριν τις εκλογές; Και μην επικαλεστούν ότι οι φορολογούμενοι μπορούν να κάνουν τις δηλώσεις τους στην εφορία γιατί είμαστε καλά πληροφορημένοι. Στις εφορίες δεν υπάρχουν καν τα έντυπα και όσοι απευθυνθούν σε αυτές, λαμβάνουν την εξής απάντηση: "Αφενός δεν υπάρχουν έντυπα, αλλά και να υπήρχαν θα έπρεπε να μαζευτεί ένας μεγάλος αριθμός δηλώσεων για να πάνε στο ΚΕΠΥΟ για εκκαθάριση. Μικρός αριθμός δεν αποστέλλεται".


Για τον ίδιο λόγο άλλωστε, ο κ. Βενιζέλος, με πρόσφατη απόφασή του, μετέθεσε για τις 22 Μαΐου από τις 22 Απριλίου την αναδρομική από 1-1-2012 μείωση των συντάξεων.


Τα συμπεράσματα δικά σας...

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.