Ad Code

Responsive Advertisement

ΤΑ ΖΥΓΙΣΑΝ, ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ !

Σας είχαμε ενημερώσει από το Makeleio.gr πως, πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εισηγούνται μετ΄ επιμονής στον πρόεδρο να αποπέμψει τον Παπανδρέου από τα ψηφοδέλτια του κόμματος και η πληροφορία είναι απολύτως έγκυρη. Τόσο έγκυρη που έφτασε και στα αυτιά του ΓΑΠ, ο οποίος θορυβήθηκε σε τέτοιο βαθμό, που αμέσως ζήτησε συνάντηση στη Βουλή με τον Βενιζέλο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. 'Εχει πολλά νεύρα τελευταία γιατί στο Ίδρυμα του μπαμπά του δεν έχει γυμναστήριο για να εκτονώνεται!


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και, όπως μας μετέφεραν, ο Τζέφρι πήγε με άγριες διαθέσεις να υποστηρίξει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Και τα κατάφερε ο ογκόλιθος! Διότι όπως απεδείχθη, ο Βενιζέλος δεν τόλμησε να πετάξει από πάνω του - και από την παράταξη ολόκληρη - αυτό το βαρίδι.


Όταν ολοκληρώθηκε η σύσκεψη και εξήλθε της αίθουσας, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες θέλησαν να τον ρωτήσουν εάν ευσταθούν οι πληροφορίες αυτές και τότε ο ΓΑΠ, με τον αέρα του νικητή, τους έκλεισε πονηρά το μάτι και τους είπε με αυτοπεποίθηση: "μην τσιμπάτε!". Το μόνο που παρέλειψε να τους πει είναι το δόλωμα...

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.