Ad Code

Responsive Advertisement

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - 26ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ

Ο 26χρονος Charles Baker εισήλθε στο σπίτι της φίλης του να επισκεφθεί τα παιδιά του ενω ήταν υπο την επήρεια ναρκωτικών . Εκείνος φώναζε και άρχισε να απογυμνώνεται από τα ρούχα του, ο Jeffery Μπλέικ, ο οποίος ζει στο σπίτι, προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά έπεσε θύμα του κανιβαλισμού του, όπου του δάγκωσε ένα μεγάλο κομμάτι του αριστερού του ώμου.










Ο Μπλέικ σταμάτησε τελικά τον Μπέικερ, όταν έφτασε η αστυνομία άρχισε να φωνάζει ο Μπέικερ και η αστυνομία έπρεπε να χρησιμοποιήσει το όπλο Taser για να τον ηρεμήσει.
Ο Baker μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική εξέταση πριν να οδηγηθεί στη φυλακή.



Σχετικά


Πατέρας Ελπίδιος Μετά τον Ιούνιο θα ζήσουμε πολλά-Ο πάτερ μας έβαλε ψήλους στα αυτιά....Η έρευνα για τα ζόμπι ξεκίνησε!!. Βίντεο


Απίστευτο ! Προετοιμαστείτε ! Μετά το φιάσκο της γρίπης των χοίρων έρχεται η επιδημία των Ζόμπι !


Mysterious "Zombie'' Illness Strikes Uganda (Turns Children Into Violent "Zombies")


 Μητέρα τρέχει γυμνή να δολοφονήσει και να φάει το παιδί της ...

Αυτός είναι ο κανίβαλος που… έφαγε το πρόσωπο του άστεγου!


Τι να κάνετε, εάν σας επιτεθούν ζόμπι! ~ Κατοχικά Νέα

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.