Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Άρης , η Γη , ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν απόψε...

..Ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 778 ημερες , τι το κάνει αυτό το φαινόμενο αξιο λόγου?

Ότι συμβαίνει μια εβδομάδα πριν από τα κόκκινα φεγγάρια !

Το πρώτο από τα 4 κόκκινα φεγγάρια είναι μια εβδομάδα μπροστά μας ,ο χορός αυτός θα λήξει μέχρι στις 28 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.

Σε εποχή κόκκινου φεγγαριού στην γη έχουν συμβεί σημαντικά γεγονότα !

Η πρώτη τετράδα από τον Μεσαίωνα , το 1493 , είδε την εκδίωξη των Εβραίων από την Καθολική Ισπανική Ιερά Εξέταση , η οποία συγκλόνισε τη Δυτική Ευρώπη .

Η δεύτερη συνέπεσε με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1949 .

Περιέργως , η τελευταία συνέβη το 1967 - πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν - ακριβώς τη στιγμή που έγινε ο πόλεμος των Έξι Ημερών !

" Το πρώτο από τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος θα έρθει στις 15 Απριλίου του τρέχοντος έτους , κατά τη διάρκεια του Πάσχα . Το δεύτερο θα είναι στις 8 Οκτωβρίου , κατά τη στιγμή της Εορτής των Σκηνών .

« Στις 4 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια του Πάσχα , θα έχουμε άλλο ένα φεγγάρι του αίματος . Στη συνέχεια, τέλος , στις 28 Σεπτεμβρίου , κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους στη Γιορτή της Σκηνοπηγίας , θα είναι το τέταρτο και τελευταίο φεγγάρι αίματος που θα ξημερώσει . "

Τα υπόλοιπα μπορείς να τα ψάξεις μονός σου.. .

Σου τα έχουν γράψει σαν προφητείες ,ενώ στην πραγματικότητα είναι μελέτη ουρανού ,μελέτη αποκρυφιστικων νόμων και παραδόσεων....γνωρίζοντας ποιος διοικεί ,σε τι πραγματικα πιστευει και τι κάνει σε κάθε εποχή μπορείς να κατανοησεις το μέλλον!

Εδώ τώρα είναι τα δικά μου,,,...σε μια εβδομάδα εγώ και εσύ και όσοι μοιάζουμε από την σπορά της γης θα αρχίσουμε να ενωνόμαστε στο επίπεδο του πεδιου που δεν μπορείς ακόμα να κατανοησεις

Εκεί που δεν σε αφήνει ακόμα ο νους να θυμηθείς ...

Να έχεις την καρδιά ανοικτή ... μαζί θα περάσουμε όλοι το μονοπάτι ...

Να με θυμάσαι στα όνειρα σου...

Stranger...