Α ρε Οργουελ! Να ησουν να έβλεπες που το φτάσαμε εμεις...μέχρι και νεκρές ψυχές πουλάμε!
Τους τελευταίους πέντε μήνες πέντε εργαζομένοι με υψηλή ειδίκευση στην επενδυτική τράπεζα JP Morgan με ηλικία περίπου τριάντα ετών και ένας πρώην υπάλληλος 28 ετών, πέθαναν ολοι τους κάτω από ύποπτες συνθήκες. Μεταξύ αυτων ηταν και τρεις εργαζόμενοι που πήδηξαν από ένα κτίριο - μια στατιστική σπανιότητα που ακόμη και κατά τη διάρκεια της κορύφωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2008 δεν ειχαμε τοσους θανατους τραπεζικων υπαλληλων.
Τι ειναι αραγε η Bank Owned Life Insurance (BOLI); http://en.wikipedia.org/wiki/Corporate-owned_life_insurance_in_the_United_States
Αλλα ας βαλουμε πρωτα μια παρενθεση πριν παμε στους πραγματικους ιδιοκτήτες των εργαζομενων αλλα και ολοκληρης της υφηλιου
Στη συνέχεια, φαίνεται ότι τέσσερις γιγαντες τράπεζες, που αλλού απο την Wall street, έχουν ασφαλίσει πολλους απο τους υπαλλήλους τους με ενα αστρονομικό πόσο των 680 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η ασφάλεια αποζημιώνει σε περίπτωση ατυχήματος, αλλα σε ποιον νομίζετε εσεις;
Σωστά καταλάβατε, την τράπεζα που εργαζοταν ο υπαλληλος και οχι την οικογένεια του θύματος. Στο πλαίσιο του νόμου για την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες για αυτές τις ασφάλειες, απαντούν οτι λόγο μυστικών εμπορικών συμφωνιών δεν μπορούν να δωσουν περαιτέρω στοιχεία. Ωραια! Ετσι φτιαχνονται οι συμφωνιες παντα, και δεν ειναι για τα ματακια του περιεργου κοσμου.
Άλλη μια μικρή και σοβαρή λεπτομέρεια που αποδεικνύει οτι οι θάνατοι δεν ειναι τυχαίοι, ειναι οτι ο ανταγωνιστής της JP Μοργκαν, η Citigroup δεν εχει θανάτους υπαλλήλων της. Ισως προς το παρων. Και δυο τράπεζες οι JP Morgan και Citigroup είναι παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με εμπορικες, όπως και επενδυτικές δραστηριότητες. Ο αριθμός των εργαζομένων στις δύο τράπεζες είναι παρόμοιος, 260.000 στην JPMorgan έως 251.000 στην Citigroup.
Και οι δύο τράπεζες έχουν επίσης τεράστιες ποσότητες των λεγόμενων «Bank Owned Life Insurance (BOLI)», μια αμφιλεγόμενη πρακτική που η ασφαλιστικη εταιρεία πληρώνει όταν πεθαίνει ένας εν ενεργεία ή πρώην υπαλλήλος. Όσο για τους πρώην υπαλλήλους, το μητρώο πολιτών ζητείται τακτικά από τις τράπεζες σχετικά με τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης τους, ώστε να μπορεσουν να εισπρατουν αν φαίνεται ότι ένας πρώην υπαλληλος έχει βρει την λευτερια του.. πεθαινοντας.
Ο τραπεζικος υπαλληλος αξίζει περισσότερο νεκρός παρά ζωντανός! Το περίεργο και ανατριχιαστικό γεγονός είναι ότι οι νυν και πρώην υπαλλήλοι των τραπεζών, συνήθως δεν γνωρίζουν οτι οι ίδιοι, ως άτομα ειναι μια τεραστια περιουσία για την τράπεζα. Το φρικη είναι το γεγονος ότι οι υπαλλήλοι ειναι μια σακουλα με χρημα για την τραπεζα την στιγμη που θα πεθανουν!
Πράγματι οπως διαβαζεται τα «Ατυχήματα», μπορεί να ερμηνευθουν... ως αυτοκτονία . Ο αριθμός των ανεξήγητων θανάτων φέτος μεγαλώνει, ανιποψιαστοι τραπεζικοί υπάλληλοι θα γινουν ο επομενος στοχος για να αυξηθει η συνολική αξία στην αγορά των παραγώγων ΜΠΟΛΗ. Ηδη η JP Morgan εχει λαβει περίπου στα 200 δισ. Δολάρια μεχρι στιγμης.
Σε αυτην την αιμοσταγή κοινωνια ζεις, μεσα στην οποια ο καθορισμος του ορου «ζωης» δεν εχει την σημασια, που εχουν τα κερδη των τραπεζικων καρτελ.
Ο Οργουλ θα μας ζηλευε αν θα ακουγε οτι ο νεκρός υπαλληλος το 2014 θα ηταν μια σακούλα γεμάτη χρημα. Τι λετε; Ποσο καιρο ακόμα θα υπηρετείτε τα αφεντικά και θα ψηφίζετε τα τσοπανόσκυλα τους;
Φιλοι μου τραπεζικοί υπάλληλοι για θεστε και καμια ερώτηση για την δικη σας ατομική σακούλα....Πριν γινετε νεκρες ψυχες.
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
Social Plugin