Ad Code

Responsive Advertisement

Πειραιώς : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ


[ ΔΗΛΑΔΉ ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΕΥΔΑΠ ΑΠΟΤΙΜΆΤΑΙ ....860 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ;;;; ]

- Οι μετοχές είναι -κυρίως- από το χαρτοφυλάκιο της προίκας της ΑΤΕ ....η οποία είχε πάρει μεγάλα πακέτα ....για να στηρίξει την εισαγωγή της ΕΥΔΑΠ στο ΧΑΑ.

- Η υπόθεση θυμίζει ΟΤΕ, MIG με Βγενόπουλο, ΝΔ με Αλογοσκούφη ....και τα παιγνίδια τους, για να "φύγει" ο ΟΤΕ στους Γερμανούς ....όπερ και εγένετο.

- Είχα την εντύπωση ....ότι η ύδρευση είναι εθνικής και στρατηγικής σημασίας θέμα ....ιδίως όταν αφορά την ιδιωτικοποίηση αυτής της λειτουργίας ....σε μια μεγάλη πόλη -και όχι μόνον- όπως η πρωτεύουσα. Ως τέτοιο λοιπόν -θέμα- ....μείζονος σημασίας, που σχετίζεται απολύτως με την υγεία του πληθυσμού ....έχει το δικαίωμα(;) ένας ιδιώτης τραπεζίτης ....ν' αποφασίζει για την πώληση του "σημαντικότατου" 10% σε ξένο hedge funds ....που θα έχει πλέον λόγο στην ποιότητα -και την τιμή- του νερού που θα πίνουν τα παιδιά μας;

- Άραγε ο Αλέξης και οι άλλοι που κόβουν ρόδα μυρωδάτα ....και δεν το πήραν μυρουδιά;

SOS -ΈΛΛΗΝΕΣ ....ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ -ΑΠΌ ΤΏΡΑ- ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΈΝΟΜΑΣΤΕ ΤΌΣΟ ΣΥΧΝΆ ....ΌΣΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ, ΤΌΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ ΜΑΣ !

-Η ΒΡΌΜΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ!

-Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΕΚΜΉΡΙΟ!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

ΣΗΜ. Η σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,38 ευρώ και αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρείες του Δημοσίου που διανέμει γενναίο μέρισμα στους μετόχους της.