Ad Code

Responsive Advertisement

Η Ελλάς και όλη η Ευρώπη θα κληθούν να ξεπληρώσουν τις αμαρτίες τους!

Το Ισλαμικό Κράτος προελαύνει καθημερινά. Δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικών χιλιομέτρων προστίθενται καθημερινά στα εδάφη τους. Μέχρι χθές ήταν η Συρία, η Υεμένη και αρκετές χώρες της βόρειας Αφρικής.

Όμως ο Ισλαμικός Στρατός τώρα κατέχει το 60-65 της ΣΥΡΙΑΣ (ουσιαστικά μόνον η πρωτεύουσα και το λιμάνι έχουν μείνει) το 70% του ΙΡΑΚ, ενώ αρχίζουν να καλοβλέπουν τόσο το Ιράν, όσο και άλλες χώρες όπως η Τουρκία, που είναι ομόθρησκες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Αμερικανού Αξιωματούχου του ξέφυγε εκτός μικροφώνου η έκφραση το ISIL είναι σαν τον επιθετικό μεταστατικό καρκίνο. Δεν αρκεί να τον κρύβεις κάτω από το χαλί, ούτε να κάνεις πως δεν τον γνωρίζεις, απλά πρέπει να αναλάβεις δράση.

Αυτή τα στιγμή που γράφονται τούτες οι αράδες δεκάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται σε πλοιάρια με προορισμό την Ευρώπη. Εκατομμύρια είναι αυτοί που είναι στιβαγμένοι στα πρόχειρα καταλύματα της Τουρκίας και των άλλων χωρών. Φυσικά οι συνθήκες ζωής – επιβίωσης είναι απάνθρωπες και σε τέτοιες στιγμές τα παπαγαλάκια και οι διαμορφωτές δουλεύουν στο 10000000%. Τώρα είναι ότι πρέπει για τη χειραγώγηση και τον προσηλυτισμό, σε ένα κοινό που έχει αντιμετωπισθεί από την”χριστιανική Ευρώπη” με πλήρη εχθρικότητα.

Γιατί η αλήθεια είναι αγαπητοί ότι όταν άρχισαν οι σφαγές στη Συρία και την Αίγυπτο αυτομόλησαν προς την Ευρώπη καταρχήν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ορθόδοξοι ή κόπτες. Και αυτούς εμείς οι “χριστιανοί” της πλάκας αντί να τους αγκαλιάσουμε και να τους βοηθήσουμε, να τους εκδιώξουμε και το χειρότερο να τους κυνηγήσουμε με αποσπάσματα και εκστρατευτικά σώματα, και αντί αυτά τα 5-6000 δολάρια να τα χρησιμοποιήσουν για να σταθούν στα πόδια τους να τα καπηλεύονται οι Τουρκαλάδες δουλέμποροι.

Τώρα όμως όχι μόνον εμείς σας Έλληνες “χριστιανοί” αλλά όλη η Ευρώπη θα πληρώσει
και μάλιστα ακριβά την αμαρτία, γιατί περί αμαρτίας πρόκειται όταν πετάς στο δρόμο έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον όταν είναι και ομόδοξος.

polemiko-imerologio