Ad Code

Responsive Advertisement

Σκιώδης κυβέρνηση - Shadow Government


Σκιώδης κυβέρνηση

Λέγεται πως υπάρχει μια σκιώδης κυβέρνηση που λειτουργεί πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και σε πολλές άλλες χώρες. Οι πολίτες αυτών των χωρών έχουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν τον έλεγχο της χώρας τους, αλλά στην πραγματικότητα η σκιώδης κυβέρνηση ελέγχει τη γενική κατεύθυνση του έθνους.

Οι πόλεμοι, τα οικονομικά, οι νόμοι, οι πολιτικοί και πολλές άλλες πτυχές της κυβέρνησης ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από αυτή τη μυστική κυβέρνηση. Αυτή η σκιώδης κυβέρνηση βγάζει επίσης χρήματα μέσω μυστικών μαύρων επιχειρήσεων, όπως το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, καθώς και άλλα προγράμματα, όπως η NASA. Η σκιώδης κυβέρνηση λέγεται ότι είναι πίσω από πολλές συνωμοσίες που ακούμε στο εσωτερικό των κυβερνήσεων.

Ακριβώς ποιοι είναι οι παίκτες είναι αυτής της σκιώδους κυβέρνησης δεν είναι και τόσο σαφές. Πιστεύεται ότι πολλοί άνθρωποι λειτουργούν με τις διάφορες μυστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Illuminati, η Λέσχη Bilderberg, οι Ιησουίτες, οι Ιππότες της Μάλτας και ούτω καθεξής.

ΠΗΓΗ