Ad Code

Responsive Advertisement

Συνελήφθη και κατηγορήθηκε ιερέας ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΑΦΟΥ

Στο κελί παρέμεινε το βράδυ της Δευτέρας 35χρονος ιερέας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης, γιατί φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει δύο γριές ώστε να μην καταθέσουν σε υπόθεση απόσπασης χρημάτων, που διερευνά η Αστυνομία σε βάρος του.  Η υπόθεση αφορά την πώληση του ίδιου χώρου - τάφου δύο φορές.
Διαβάστε περισσότερα

Στο κελί παρέμεινε το βράδυ της Δευτέρας 35χρονος ιερέας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία, γιατί φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει δύο γριές ώστε να μην καταθέσουν σε υπόθεση απόσπασης χρημάτων, που διερευνά η Αστυνομία σε βάρος του.
Η υπόθεση αφορά την πώληση του ίδιου χώρου για τάφο δύο φορές. Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από τον περασμένο Αύγουστο όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα κατάγγειλε ότι πλήρωσε γύρω στα 1.500 ευρώ στον εν λόγω ιερέα με σκοπό να αποκτήσει τάφο στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Όπως  διαπιστώθηκε ο τάφος είχε πωληθεί προηγουμένως σε άλλη ηλικιωμένη γυναίκα. Ενώ η υπόθεση διερευνάτο η μια παραπονούμενη κατάγγειλε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ιερέα ο οποίος φέρεται να την παρότρυνε να μην αναφέρει στην Αστυνομία εάν ρωτηθεί τα πραγματικά γεγονότα.
Ο 35χρονος ιερέας φέρεται επίσης να επικοινώνησε και με πρόσωπα του περιβάλλοντος της παραπονούμενης ώστε να την επηρεάσουν.
Το ΤΑΕ αρχηγείου Αστυνομίας δεν είχε άλλη επιλογή από του να συλλάβει τον ιερέα το απόγευμα της Δευτέρας. Χθες αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως κατηγορήθηκε για απόπειρα επηρεασμού αστυνομικής έρευνας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εναντίον του συγκεκριμένου ιερέα διερευνήθηκαν παρόμοιες υποθέσεις και στο παρελθόν, ωστόσο η Αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει μαρτυρίες.

ΠΑΝ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ