Ad Code

Responsive Advertisement

Super Πολωνός hacker μπαίνει στα αρχεία του Αμερικάνικου στρατού....


Share


Υπάρχει μία ταινία που γνωρίζει κάθε Πολωνός. Είναι μια κωμωδία της δεκαετίας του 80 που ονομάζεται “Mis” – που σημαίνει “Αρκουδάκι”. Τώρα, χάρη σε έναν hacker με το όνομα “Porkythepig”, όλοι μπορούν να την παρακολουθήσουν – αλλά όχι στο YouTube, όπως φαντάζεστε, αλλά στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Στρατιωτικής Άμυνας των Η.Π.Α.
Διαβάστε περισσότερα



Αν πάτε στην ιστοσελίδα και απλά πληκτρολογήστε “porkythepig”, θα αρχίσει να παίζει ένα μέρος από μια ταινία. Είναι στην πολωνική γλώσσα, φυσικά, για εκείνους, όμως, που δεν μιλάνε άπταιστα την πολωνική γλώσσα εμφανίζεται ένας άνθρωπος με μια κιθάρα τραγουδά: “I’m a Happy Romek …” Είναι αστείο, αλλά η ιστορία είναι πολύ πιο σοβαρή.
Στο Seclists.org μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση από τον porkythepig σχετικά με τη δυνητική ευπάθεια που υπάρχει σε πολλές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων τόσο των στρατιωτικών όσο και των κυβερνητικών.
Αλλά προφανώς, όταν δημοσιεύθηκαν οι λεπτομέρειες στο seclists.org για τον κίνδυνο της ασφάλειας , κανείς δεν έκανε τίποτα για να επιδιορθώσει την ευπάθεια, με αποτέλεσμα ο porkythepig να αποφασίσει να αποδείξει τις παρατηρήσεις του με σκληρό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά η ευπάθεια συνεχίζει να υπάρχει ακόμα.